Μεντβέντεφ: “Η πατρότητα μου έβγαλε συναισθήματα που δεν ήξερα ότι είχα”

Μετά τους Ράφα Ναδάλ και Γκαέλ Μονφίς, ήρθε και η σειρά του Ντανιίλ Μεντβέντεφ για να ανακοινώσει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. Από τη Νίκαια της Γαλλίας ο Ρώσος δημοσίευσε στα social Media την περασμένη Παρασκευή το εξής μήνυμα: 14.10.2022. Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου”, το οποίο ήταν συνοδευόμενο από τη φωτογραφία της νεογέννητης…Αλίσα.

14.10.2022
Welcome

to the world baby girl pic.twitter.com/dXFBq7t1FW

— Daniil Medvedev (@DaniilMedwed) October 15, 2022

Ωστόσο, το Νο4 του κόσμου θα αφήσει για λίγο τον κόσμο της…πάνας, επιστρέφοντας στο court και συγκεκριμένα στο τουρνουά της Βιέννης, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Μεντβέντεφ μίλησε για το νέο του ρόλο ως μπαμπάς: “Το να είσαι πατέρας σου δημιουργεί πολλά συναισθήματα τα οποία δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω επειδή είμαι λίγο ψυχρός ως άνθρωπος.”

“Θα μπορούσα να πω ότι μου ανέδειξε την ευαίσθητη πλευρά μου κατά κάποιον τρόπο. Όμως είμαι ακόμα ανταγωνιστικός. Θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω σε κάθε τουρνουά και να συνεχίζω να κερδίζω. Προετοιμάστηκα αρκετά πριν έρθω εδώ και από αυτήν την άποψη τίποτα δεν θα αλλάξει,  συνεχίζω να έχω ακόμα τη δίψα να κερδίζω.”

The post Μεντβέντεφ: “Η πατρότητα μου έβγαλε συναισθήματα που δεν ήξερα ότι είχα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα