Μεγάλος Stan the Man, απέκλεισε τον Ρουντ (vids)

Τι κι αν έχει ξεπεράσει τα 37 χρόνια ζωής, ενώ πλησιάζει να μείνει εκτός Top200 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ ; Ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων και πρώην Νο3 τενίστας του κόσμου, Στάνισλας Βαβρίνκα, πέτυχε τη νίκη της ημέρας στη Βασιλεία!

Δεν δέχθηκε καν break και κέρδισε με straight sets τον φιναλίστ του πρόσφατου US Open και Νο2 του ταμπλό στο Basel Open, Κάσπερ Ρουντ, ολοκληρώνοντας ιδανικά την Τρίτη (25/10), για τις… παλιοσειρές του Tour.

Λίγες

ώρες μετά την επική ανατροπή του Άντι Μάρεϊ στο 500άρι της Ελβετίας και λίγα λεπτά μετά το έπος του Ντομινίκ Τιμ στη Βιέννη, ο Βαβρίνκα επικράτησε με 6-4, 6-4 και έθεσε νοκ-άουτ τον 23χρονο Νορβηγό.

A huge performance

Home favourite @stanwawrinka stuns 2nd seed Ruud 6-4 6-4!#SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/6PZmPdmZve

Tennis TV (@TennisTV) October 25, 2022

Υπέροχη εμφάνιση από τον Stan the Man, ο οποίος ήταν απόλυτα ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές του ματς, έκανε από ένα break σε κάθε set και παρά τα ελάχιστα αβίαστα λάθη του Ρουντ (4), βρήκε τρόπο να φύγει θριαμβευτής από το court.

Στην 14η παρουσία του στο πολύ δυνατό τουρνουά της πατρίδας του, ο Βαβρίνκα αγωνίζεται με προστατευόμενη βαθμολογία και μετρούσε τρεις σερί ήττες στο Tour. Κόντρα στον Ρουντ όμως, το πίστεψε, το έδειξε και τα κατάφερε.

Still one of the most beautiful shots in tennis @stanwawrinka #SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/tDR5wjsGTD

Tennis TV (@TennisTV) October 25, 2022

Στον 2ο γύρο του Basel Open, θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μπράντον Νακασίμα, ο οποίος μια ημέρα νωρίτερα (24/10), κέρδισε με ανατροπή τον Νταβίντ Γκοφάν.

Στους 28 winners και τα 2/2 break points σταμάτησε το κοντέρ του 37χρονου, ο οποίος έσωσε και τις τρεις break point ευκαιρίες που δημιούργησε ο Κάσπερ Ρουντ.

SWISS INDOOR BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Μεγάλος Stan the Man, απέκλεισε τον Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα