Βίντεο ΕΠΟΣ για το μαχητή Ράφα Ναδάλ

12:27 2/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο τενιστικός κόσμος ακόμα δεν έχει συνέλθει από το θαύμα του Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Australian Open.

Στο ξεκίνημα του 3ου σετ, οι πιθανότητες που έδιναν στη νίκη του Ναδάλ ήταν μόλις 4%, όμως οι υπολογιστές και τα μοντέλα δεν είχαν υπολογίσει τη δύναμη ψυχής του Ισπανού, το πάθος που ξεχύλιζε και τη θέληση για τη νίκη.

Μετά από 5 ώρες και 24 λεπτά, ο Ναδάλ ολοκλήρωσε ίσως τη σπουδαιότερη ανατροπή που έχει καταγραφεί ποτέ στο

παγκόσμιο τένις και πανηγύρισε τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, παίρνοντας προβάδισμα έναντι των Φέντερερ, Τζόκοβιτς, στην κούρσα του GOAT.

Η ιστορική επιτυχία του 35χρονου Ισπανού γίνεται ακόμα πιο επική αν αναλογιστούμε ότι πριν λίγους μήνες ήταν με πατερίτσες και, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, ο γιατρός του δεν πίστευε ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στη Μελβούρνη.

Όπως κάνει με συνέπεια καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ναδάλ διέψευσε τους νόμους της φυσικής και της ιατρικής και για δύο εβδομάδες συγκλόνισε την τενιστική υφήλιο.

Ένας από τους διασημότερους τενιστικούς youtubers, ο WivoRN Productions, δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι θαυμαστές του Ναδάλ αλλά και όσοι τον αμφισβητούν συστηματικά από τότε που πρωτοσυστήθηκε στον κόσμο του τένις.

Παρουσιάζοντας τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει στην καριέρα του στη Μελβούρνη, με οδυνηρές ήττες αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς, το βίντεο καταλήγει με την υπεράνθρωπη προσπάθεια να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στον τελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ και κάποιους κρίσιμους πόντους που τον έφεραν στην κορυφή της Μελβούρνης.

Το “never give up” στην περίπτωση του Ναδάλ, αποκτά το πραγματικό του νόημα…

The post Βίντεο ΕΠΟΣ για το μαχητή Ράφα Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα