Τόνι Ναδάλ: “Σταμάτησα να βλέπω τον τελικό στο 5ο σετ”

20:04 1/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο αγαπημένος θείος και επί χρόνια προπονητής του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι, μίλησε για τον επικό τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του ανιψιού του στη Μελβούρνη.

Ο Ισπανός, νυν προπονητής του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, αποκάλυψε πως στις αρχές του 5ου σετ σταμάτησε να παρακολουθεί τον τελικό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, διότι αναβίωσαν μέσα του, οι τελικοί του Ράφα το 2012 και το 2017, στο ίδιο γήπεδο.

Μάλιστα, ο θείος Τόνι προέβλεψε ότι ο Ράφα μπορεί κάλλιστα να κατακτήσει το Roland Garros,

με ή χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο ταμπλό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχω άσχημες αναμνήσεις από τους τελικούς του 2012 και του 2017 στο Αυστραλιανό Όπεν. Φοβήθηκα ότι ο Ράφα θα ξαναέχανε στο 5ο σετ και έκλεισαν την τηλεόραση, για να μην δω τη συνέχεια.

Τη σήμερον ημέρα, οι άνθρωποι εγκαταλείπουν πολλές από τις ασχολίες τους, από τη γκρίνια και την απογοήτευσή τους. Ο Ράφα, βρέθηκε να χάνει με 0-2 και δεν έδειξε ούτε δευτερόλεπτο πόσο δυσαρεστημένος ήταν. Ήξερε, πως μπορούσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Όσον αφορά το επικείμενο Roland Garros, ο Ράφα είναι το φαβορί για τον τίτλο. Αν βρεθεί σε καλή κατάσταση, μπορεί να κερδίσει και τον Τζόκοβιτς, και να στεφθεί πρωταθλητής”.

The post Τόνι Ναδάλ: “Σταμάτησα να βλέπω τον τελικό στο 5ο σετ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα