Μπάρτι: Το 2014 έκανε μαθήματα τένις για 16,50$ τη μέρα

21:36 1/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Αν έπιανε κάποιος την Άσλεϊ Μπάρτι στο τέλος του 2014 και την ρωτούσε για το μέλλον της, μάλλον δεν θα περίμενε να ακούσει πως σκοπεύει στο σύντομο μέλλον να ανέβει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και να πανηγυρίζει το ένα Grand Slam μετά το άλλο.

Η 25χρονη Αυστραλή, ότι κι αν πίστευε τότε, σήμερα είναι το σήμα κατατεθέν στο Tour της WTA.

Είναι το Νο1 πρότζεκτ του γυναικείου τένις και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μάλλον δεν θα αργήσουμε να μιλάμε

για τις ιστορικές επιδόσεις της. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, μοιάζει να παίζει μόνη της στο χώρο των επιτυχιών. Αν όχι πάντα, σίγουρα όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στον Σαββατιάτικο τελικό της Μελβούρνης, η πρωταθλήτρια του φετινού Αυστραλιανού Όπεν και Νο1 τενίστρια στον κόσμο, είδε στο box της έναν φίλο από τα παλιά. Ο πρώτος προπονητής της και μέντοράς της, Τζιμ Τζόις, ήταν εκεί.

Η Μπάρτι, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ντανιέλ Κόλινς, αναφέρθηκε στον Τζόις, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έχει προσφέρει στην ίδια, ανά τα χρόνια.

Ποιο ήταν το σημαντικότερο πράγμα που έκανε ο Τζόις στη συνεργασία του με τη Μπάρτι ; Άναψε μέσα της, τη σπίθα της επιτυχίας στο επαγγελματικό τένις.

Ο Αυστραλός προπονητής μίλησε σε ραδιόφωνο της χώρας του την Δευτέρα (1/2) και αποκάλυψε, πως το 2014 η Μπάρτι είχε εγκαταλείψει το τένις για να κάνει μαθήματα σε ηλικιωμένες γυναίκες και νεαρά κορίτσια, αμειβόμενη με… 16,50$ τη μέρα.

Not long ago when Ash tutored my nieces older daughter. pic.twitter.com/cnsFj7zhqp

— Distinguished guy (@OztBeach) January 29, 2022

Μάλιστα, δεν άργησαν να εμφανιστούν μερικά Tweets με διπλώματα από τα συγκεκριμένα σεμινάρια τένις, που έδωσε η Μπάρτι παρέα με τον Τζόις.

Στα 17 της, τότε, είχε βαρεθεί το τένις, είχε απογοητευτεί από κάποια άσχημα αποτελέσματα στο Tour και τα είχε… παρατήσει για λίγο. Μάλιστα, μέχρι το 2016 έπαιξε επαγγελματικά κρίκετ.

Ευτυχώς, ο Τζιμ Τζόις την έπεισε να επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις και μάλλον δεν θα το μετανιώσει ποτέ.

The post Μπάρτι: Το 2014 έκανε μαθήματα τένις για 16,50$ τη μέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα