Βιλάντερ για Ραντουκάνου: “Ένα αστέρι έχει γεννηθεί”

12:47 5/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ματς Βιλάντερ μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το… φαινόμενο του φετινού Wimbledon, την Βρετανίδα Έμα Ραντουκάνου, η οποία αν και αγωνίζεται με wild card έχει φτάσει μέχρι την 2η εβδομάδα του τουρνουά και πλέον θα αντιμετωπίσει την Άιλα Τομλιάνοβιτς για μια θέση στα προημιτελικά! 

Φυσικά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η μόλις 18χρονη είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Μ. Βρετανίας τόσο στο γυναικείο, όσο και στο αντρικό ταμπλό

που έχει καταφέρει να “επιβιώσει” στο 3ο Grand Slam της σεζόν. 

Ο Σουηδός, πρώην Νο1 στον κόσμο (1986) και πλέον σχολιαστής του Eurosport, εξήρε την επική προσπάθεια της Βρετανίδας τονίζοντας ότι η Ραντουκάνου μπορεί να γίνει μια σούπερ σταρ! 

“Μέχρι στιγμής έχει παίξει απίστευτα. Έχει μια υπέροχη νοοτροπία και διαχείριση μέσα στο κορτ και παίζει σαν να είναι επαγγελματίας εδώ και χρόνια. Σας το λέω ότι η Μ. Βρετανία έχει ένα αστέρι που έχει γεννηθεί!”

Ο Σουηδός έκανε αναφορά και στον τρόπο με τον οποίον αγωνίζεται η 18χρονη, εκτιμώντας ότι έχει παρόμοιο στιλ με αυτό της παλιάς Κινέζας παίκτριας Λι Να, η οποία είναι και το είδωλο της Ραντουκάνου

“Αναμφίβολα έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού με την Λι Να. Το forehand είναι πανομοιότυπο. Είναι πραγματικά φανταστική τενίστρια και δεν μπορεί παρά μόνο να ανεβαίνει. Θα βελτιώνεται και θα βελτιώνεται.”

“Κινείται απίστευτα καλά στο κορτ και έχει φοβερή δύναμη στα χτυπήματά της. Έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Μπορεί να γίνει μια σούπερ σταρ!”

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Βιλάντερ για Ραντουκάνου: “Ένα αστέρι έχει γεννηθεί” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα