Γκοφ: “Δεν αισθάνομαι πίεση, θέλω τον τίτλο”

18:05 4/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Κόκο Γκοφ έχει θέσει υψηλούς στόχους στο φετινό Wimbledon και έχοντας προκριθεί ήδη στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, ξεκίνησε να γλυκοκοιτάζει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η 17χρονη έπαιξε εξαιρετικό τένις την 1η εβδομάδα αγώνων στο Λονδίνο και δίχως να χάσει set, μέτρησε τρεις συνεχόμενες νίκες, απέναντι στις Τζόουνς, Βέσνινα και Γιουβάν.

Το απόγευμα της Manic Monday, θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου και πρωταθλήτρια του Wimbledon

2018, Αντζελίκ Κέρμπερ, σε ένα από τα σπουδαία ντέρμπι του 4ου γύρου.

Στις δηλώσεις της, η νεαρή Αμερικανίδα έπλεξε το εγκώμιο της έμπειρης Γερμανίδας, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί σε πιθανή κατάκτηση του παρθενικού Grand Slam της καριέρας της, αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα μπω στο court και θα προσπαθήσω να παίξω όσο πιο απελευθερωμένα γίνεται. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση, μιας και ο μπαμπάς μου, μου είπε πως ήδη έφτασα τον 4ο γύρο, το καλύτερό δηλαδή αποτέλεσμά μου στο Wimbledon.

Από εδώ και στο εξής θα παίξω ακόμη πιο απελευθερωμένα. Τη Δευτέρα έχω ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μια πολύ καλή παίκτρια. Η Κέρμπερ είναι εξαιρετική, εντός κι εκτός court.

Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο ματς, γιατί θα γυρίζει πολλές μπάλες και θα προσπαθεί να περνάει απίστευτα χτυπήματα. Ελπίζω να παίξω το καλύτερό μου τένις και στο τέλος να βγω νικήτρια.

Θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά και μου αρέσει η ιδέα να κατακτήσω το πρώτο μου Grand Slam αυτή την εβδομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου. Το θέλω πολύ”.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Γκοφ: “Δεν αισθάνομαι πίεση, θέλω τον τίτλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα