Manic Monday: Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά

09:16 5/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Μετά την τη Middle Sunday έρχεται η Manic Monday στο Wimbledon με τη διεξαγωγή ολόκληρηρης της φάσης των “16” του Championships σε άνδρες και γυναίκες.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζουν την προσπάθεια να συναντηθούν στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, έχοντας υπολογίσιμα εμπόδια στο δρόμο προς τα προημιτελικά.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες θα αγωνιστούν στο Center Court με τον Σέρβο υπερασπιστή να ανοίγει το πρόγραμμα των αγώνων (15:00GR) κόντρα στον 25χρονο Χιλιανό, Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, Κριστιάν

Γκαρίν που βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Wimbledon, μετά από τρεις σερί αποκλεισμούς στον 1ο γύρο.

Τζόκοβιτς και Γκαρίν θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά τη νίκη του Νόλε στο ATP Cup 2020.

Αργότερα το απόγευμα (20:00GR) ο Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Λορένζο Σονέγκο, Νο27 στον κόσμο ο οποίος προέρχεται από τη συμμετοχή του στον τελικό του Εastbourne Classic, την προηγούμενη εβδομάδα από το Wimbledon.

Σε περίπτωση που ο 39χρονος μαέστρος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στους “8” θα διασταυρωθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Χουρκάτς που αγωνίζονται το απόγευμα (17:00GR) ώρα στο Court 2.

Αλιασίμ-Ζβέρεφ και Σαποβάλοφ-Μπαουτιστα Αγκουτ είναι δύο ακόμη σπουδαία παιχνίδια τη Δευτέρα στο Championships.

Στις γυναίκες, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρώην πρωταθλήτριας Αντζελίκ Κέρμπερ με την φορμαρισμένη και φιλόδοξη Κόκο Γκοφ στο κεντρικό court (17:00GR) ενώ η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου θέλει να συνεχίσει την ιστορική της πορεία στο Λονδίνο με αντίπαλο την Άιλα Τομλιάνοβιτς στο Court 1 (20:00GR).

Τέλος, το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου Άσλει Μπάρτι θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Court 1 απέναντι στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα ενώ η Ίγκα Σφιόντεκ θα παίξει με την επικίνδυνη Ονς Ζαμπέρ στο Court 2.

H Μιχαέλα Λάκη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Wimbledon Junior την Τρίτη με αντίπαλο τη 18χρονη Αμερικανίδα, Ελίζαμπεθ Κόλεμαν.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Center Court (ώρα έναρξης 15:00 GR)
(1) Novak Djokovic (Ser) v (17) Christian Garin (Chi)
(20) Coco Gauff (USA) v (25) Angelique Kerber (Ger)
(6) Roger Federer (Swi) v (23) Lorenzo Sonego (Ita)

Court 1 (ώρα έναρξης 15:00 GR)

(1) Ashleigh Barty (Aus) v (14) Barbora Krejcikova (Cze)
(16) Felix Auger-Aliassime (Can) v (4) Alexander Zverev (Ger)
Emma Raducanu (Gbr) v Ajla Tomljanovic (Aus)

Court 2 (ώρα έναρξης 13:30 GR)
(7) Iga Swiatek (Pol) v (21) Ons Jabeur (Tun)
Marton Fucsovics (Hun) v (5) Andrey Rublev (Rus)
(14) Hubert Hurkacz (Pol) v (2) Daniil Medvedev (Rus)

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Manic Monday: Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα