Βαβρίνκα και Τιμ οι νικητές των ντέρμπι – VIDEO

21:34 9/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Στάνισλας Βαβρίνκα και Ντομινίκ Τιμ αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές, των δυο σπουδαίων ντέρμπι της ημέρας στη Μαδρίτη, απέναντι στον Κέι Νισικόρι και τον Φάμπιο Φονίνι αντίστοιχα…

Σε τρομερή φόρμα βρίσκονται οι Στάνισλας Βαβρίνκα και Ντομινίκ Τιμ τις τελευταίες ημέρες και το απέδειξαν την Πέμπτη, με τον πλέον επιβλητικό τρόπο.

Πρώτα ο πολύπειρος Ελβετός, που απέκλεισε με νίκη στα δυο σετ

τον Κέι Νισικόρι, και έπειτα ο ταλαντούχος Αυστριακός, ο οποίος κέρδισε τον θριαμβευτή του Μόντε Κάρλο, Φάμπιο Φονίνι. Και οι δυο προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open.

Ο Βαβρίνκα, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Μαδρίτη αυτή την εβδομάδα, μετά από τις straight-sets επικρατήσεις επί των Πιέρ Ιγ Ερμπέρ και Γκουίντο Πέγια και πέρασε με το εκκωφαντικό 6-3, 7-6(3), στα προημιτελικά του θεσμού.

Εκεί, ο Ελβετός Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, θα συναντήσει τον Ράφα Ναδάλ.

Όσον αφορά τον Ντομινίκ Τιμ, ο Αυστριακός έδειξε πως είναι πάρα πολύ επικίνδυνος στο χώμα, για ακόμη μια φορά, και έφτασε σε μια σπουδαία επικράτηση απέναντι στον “καυτό” Φονίνι.

Ο Νο5 τενίστας του κόσμου, επικράτησε με 6-4, 7-5 μετά από μιάμιση ώρα του Ιταλού αντιπάλου του και “έκλεισε” το σπουδαίο ραντεβού με τον Ρότζερ Φέντερερ στην επόμενη φάση του Madrid Open.

Αυτήν θα είναι η… ρεβάνς του μεγάλου τελικού στο Indian Wells του Μαρτίου, οπότε και ο Αυστριακός είχε αναδειχθεί νικητής μετά από ένα ματς-έπος. Επτά σερί νίκες μετράει ο Τιμ στο Tour, ενώ οκτώ έχει ο Φέντερερ.

ATP MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βαβρίνκα και Τιμ οι νικητές των ντέρμπι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα