Στα προημιτελικά ο Τζόκοβιτς – VIDEO

16:45 9/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο ίσως θα περίμενε την Πέμπτη, όμως τελικά κατάφερε να επιβληθεί του Ζερεμί Σαρντί στα δυο σετ και να προκριθεί με αυτόν τον τρόπο στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open…

Ο Σέρβος πρωταθλητής, έκανε τα εύκολα δύσκολα και χρειάστηκε τάι-μπρέικ στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης για να μπορέσει να “καθαρίσει” με straight sets τον Γάλλο αντίπαλό του, όμως το έφερε σε πέρας την δοκιμασία του.

Χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να επικρατήσει

του Σαρντί ο Νόβακ Τζόκοβιτς και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Μαρίν Τσίλιτς στην προημιτελικά φάση του Masters τουρνουά στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου έφυγε με τη νίκη από την Caja Magica, κερδίζοντας το Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ με 6-1, 7-6(2), ενώ στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης έσωσε και σετ πόιντ του Σαρντί στο 4-5.

Novak Djokovic makes it 13-0 against Jeremy Chardy.

The World No.1 advances to the #MMOpen QFs 6-1 7-6(2). pic.twitter.com/mDY4Zhyczx

Tennis TV (@TennisTV) 9 Μαΐου 2019


Αφού την γλίτωσε εκεί όμως, ο Νόλε τελείωσε με στυλ τον αγώνα του, χάνοντας μόλις δυο πόντους στη ρώσικη ρουλέτα του τάι-μπρέικ. Μάλιστα, κέρδισε τέσσερις σερί πόντους, μετατρέποντας το 3-2 σε 7-2.

Στα προημιτελικά βρίσκεται από σήμερα και ο Μαρίν Τσίλιτς, ο οποίος γύρισε από την κόλαση του 4-6, 0-2 και κέρδισε με μεγαλειώδη ανατροπή τον Λάσλο Ντζέρε, μετά από δυο ώρες και 10 λεπτά μάχης.

Τελικός σκορ 4-6, 6-3, 6-2 υπέρ του Κροάτη, Νο11 στην παγκόσμια κατάταξη.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στα προημιτελικά ο Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα