Βαβρίνκα για Φέντερερ: “Είμαστε πραγματικοί φίλοι”

Ο Στάν Βαβρίνκα δήλωσε ότι έχει πολύ στενή σχέση με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Βαβρίνκα ανέφερε ότι ο ίδιος και ο συμπατριώτης του Φέντερερ έχουν “περάσει τόσα πολλά μαζί” και είναι “πραγματικοί φίλοι.” Είναι 35 χρόνων και έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα, αλλά ήταν πάντα στη σκιά του 20 φορές πρωταθλητή Grand Slam.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam και ο Φέντερερ είχαν μεγάλο ανταγωνισμό στο

γήπεδο, αλλά εκτός court έχουν μια εκπληκτική σχέση. “Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί, είμαστε πραγματικοί φίλοι, αν και οι ζωές μας είναι πολύ διαφορετικές και πολυάσχολες. Ό,τι έχουμε μοιραστεί μας δεσμεύει για πάντα”, δήλωσε ο Στάν για τη σχέση του με το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Stan Wawrinka about Roger Federer:“We've been through so much together, we're real friends, even though our lives are very different and busy. Everything we have shared binds us forever.“ via @parismatch

— Brian (@camerlengo73_2) December 23, 2020

Πρόσφατα δύο ιαπωνικά αστέρια του τένις, ο Κέι Νισικόρι και ο Γιοσιχίτο Νισιόκα μίλησαν θετικά για τον 39χρονο Ελβετό.

Ο Νισικόρι, ο φιναλίστ του US Open 2014, δήλωσε ότι το να συναντά τον Φέντερερ στο γήπεδο είναι κάτι που πάντα απολαμβάνει και αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. “Είναι διασκεδαστικό να παίζεις ενάντια σε ισχυρούς παίκτες όπως ο Φέντερερ ή ο Ναδάλ, πάντα απολαμβάνω αυτή την πρόκληση”, είπε ο Νισικόρι.

Ο Νισιόκα ηττήθηκε με 6-2, 6-2, 6-4 από τον Ρότζερ στη μοναδική μέχρι στιγμής αναμέτρηση τους, στο US Open το 2018. “Ήμουν συγκλονισμένος όταν αντιμετώπισα τον Φέντερερ, είχα νευρικότητα, δεν ήξερα πώς να παίξω”, σημείωσε ο Ιάπωνας.

Γιάννης Μαύρος 

The post Βαβρίνκα για Φέντερερ: “Είμαστε πραγματικοί φίλοι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα