Σόντερλινγκ: ”Δεν ήταν με τον Ναδάλ το καλύτερο μου παιχνίδι” – VIDEO

Ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ, σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως ο περιβόητος αγώνας κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ το 2009 και η σπουδαία νίκη που πέτυχε κόντρα στον ως τότε «ακατανίκητο» Ράφα στο Roland Garros, δεν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση.

Ο 36χρονος Σουηδός και άλλοτε Νο.4 στη παγκόσμια κατάταξη πριν δώδεκα χρόνια είχε καταφέρει να κερδίσει τον «Βασιλιά» του χώματος Ράφαελ Ναδάλ

και έγινε ο ένας εκ των δύο, όπου έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ισπανό στο Γαλλικό Όπεν.

Ωστόσο, αν και πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση ο Σόντερλινγκ σε εκείνο τον αγώνα, ο ίδιος θεωρεί πώς έναν χρόνο αργότερα και πάλι στο Roland Garros, αυτή τη φορά κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη καριέρα.

”Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι στο Γαλλικό Όπεν, ο αγώνας κόντρα στον Φέντερερ το 2010. Έναν χρόνο νωρίτερα κέρδισα τον Ράφα, όμως αυτός ο αγώνας κόντρα στον Ρότζερ ήταν ακόμη καλύτερος για εμένα,” είπε χαρακτηριστικά ο Σόντερλινγκ.

Ο Σουηδός πρόσθεση πώς εξαιτίας των συνθηκών και του καιρού που ήταν βρόχινος νωρίτερα, η μπάλα πήγαινε αρκετά γρήγορα και δεν μπορούσε να ακολουθήσει το κυριαρχικό και επιθετικό παιχνίδι του Ρότζερ.

Ωστόσο όταν «μαλάκωσε» ο καιρός και η μπάλα επιβράδυνε, ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνον.

”Ήταν ευκολότερα για εμένα όταν άλλαξαν οι συνθήκες, είχα χρόνο να πάρω καλύτερη θέση και να επιστρέφω τις μπάλες χωρίς να έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα.

”Ήταν μια τέλεια μέρα, για να κερδίσεις τον Ρότζερ με αυτόν το τρόπο,” σημείωσε ο Σόντερλινγκ.

Ας πάρουμε μια γεύση από εκείνη τη σπουδαία νίκη του Σουηδού, κόντρα στον Φέντερερ.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σόντερλινγκ: ”Δεν ήταν με τον Ναδάλ το καλύτερο μου παιχνίδι” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα