Τζόκοβιτς: Ζήτησε ειδική άδεια για να παίξει στα Masters των ΗΠΑ

Ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς, αδερφός του Νο1 τενίστα του κόσμου και κατόχου του πρόσφατου Αυστραλιανού Όπεν, σε δηλώσεις του στο σερβικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, τόνισε πως ο Νόβακ, ζήτησε ειδική άδεια για να εισέλθει στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες!

Κι ενώ πλησιάζει η ώρα των δυο μεγάλων Masters τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Τζόκοβιτς… ψάχνει, να βρει τρόπο για να μπορέσει να αγωνιστεί σε Indian Wells (8-19/2) και Miami

Open (22/3-2/4).

“Δυστυχώς, είναι κάτι που δεν είναι στα χέρια μας. Ο Νόβακ, πρέπει να λάβει ειδική άδεια από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που ακόμη και τώρα, απαγορεύει σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους, να εισέρχονται στη χώρα.

Όλος ο κόσμος είναι… ανοιχτός, οπότε αυτό το μέτρο, είναι το λιγότερο, απίστευτο. Τα αθλητικά events, φιλοξενούν τόσο εμβολιασμένους, όσο και μη εμβολιασμένους αθλητές, άλλωστε”, τόνισε ο αδερφός του Νόλε.

Για να αποκαλύψει στη συνέχεια: “Ο Νόβακ, έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στους ανθρώπους του Indian Wells και του Miami Open, ζητώντας τους να μεσολαβήσουν στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ, ώστε να λάβει ειδική άδεια εισόδου στη χώρα. Μάλιστα, όπως είπαν οι διοργανωτές στον Νόβακ, τον θέλουν πάρα πολύ στις διοργανώσεις τους φέτος”.

Ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς, “έκλεισε”, λέγοντας: “Απομένουν ελάχιστες ημέρες πριν να παρθεί η απόφαση από τους Αμερικανούς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ελπίζουμε σε θετικά νέα”.

The post Τζόκοβιτς: Ζήτησε ειδική άδεια για να παίξει στα Masters των ΗΠΑ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα