Εκτός Abu Dhabi Open με συντριβή, η Νο1 του ταμπλό (vids)

Μόλις τρία games κέρδισε η Νο1 του ταμπλό στο Άμπου Ντάμπι και Νο8 τενίστρια του κόσμου, Ντάρια Κασάτκινα, από την εντυπωσιακή Κινέζα, Τσινγουέν Ζενγκ.

Η Ρωσίδα, συνετρίβη στην προημιτελική φάση του ΑΤΡ 500 τουρνουά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τη Νο29 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, την Παρασκευή (10/2).

Μετά από 79 λεπτά αγώνα, η Ζενγκ επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στον 1ο φετινό της ημιτελικό, όπου θα συναντήσει τη Νο8 του ταμπλό, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

dir="ltr" lang="en">Top 10 win number 3⃣

Zheng Qinwen breezes past the No.1 seed Kasatkina, dropping only 3 games!#MubadalaAbuDhabiOpen pic.twitter.com/6UPWkHkrNF

wta (@WTA) February 10, 2023

Στις “4” καλύτερες του θεσμού, πέρασε και η Νο2 του ταμπλό, Μπελίντα Μπέντσιτς, που αν και δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση της έμπειρης Αμερικανίδας και Νο46 κόσμου, Σέλμπι Ρότζερς.

Με 7-6(5), 6-2 επιβλήθηκε η Ελβετή, χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο και “έκλεισε” θέση στον 1ο χρονικά ημιτελικό του Σαββάτου (11/2), απέναντι στην εκπληκτική αυτή την εβδομάδα, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, που απέκλεισε τη φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, Έλενα Ριπάκινα!

Οι ημιτελικοί του Abu Dhabi Open

Ζενγκ – Σαμσόνοβα

Μπέντσιτς – Χαντάντ Μάια

MUBADALA ABU DHABI DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Εκτός Abu Dhabi Open με συντριβή, η Νο1 του ταμπλό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Εκτός Abu Dhabi Open, Νο1,ektos Abu Dhabi Open, no1