Τζόκοβιτς vs Μεντβέντεφ: Βρείτε τις διαφορές

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές και οι προπονητές που παρομοιάζουν το παιχνίδι του Ντανιήλ Μεντβέντεφ με αυτό του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ποιες όμως είναι οι διαφορές τους σύμφωνα με τον πολύπειρο προπονητή Βίκτορ Ίαντσουκ ; Οι απαντήσεις παρακάτω…

Ο captain της εθνικής ομάδας της Ρωσίας στο Fed Cup, Βίκτορ Ίαντσουκ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την εξέλιξη του συμπατριώτη του Ντανιήλ Μεντβέντεφ, συγκρίνοντας το παιχνίδι του με αυτό του Νόβακ

Τζόκοβιτς.

Οι δυο τους τέθηκαν άλλωστε αντιμέτωποι στην αρχή της χρονιάς στο Αυστραλιανό Όπεν, με τον νεαρό Ρώσο να κερδίζει μάλιστα σετ από τον Νόλε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίαντσουκ:

“Ο Μεντβέντεφ είναι ένας πολύ καλός τενίστας, παίζει ωραίο τένις, έξυπνα δομημένο, όπως ακριβώς και ο Νόβακ.

Η μεγάλη διαφορά του όμως με τον Σέρβο, είναι η φτωχή νοοτροπία του. Και τι θέλω να πω με αυτό: Δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν είναι τόσο καλός όταν θέλει να επιτεθεί σε ένα ράλι και δεν είναι δυνατός όταν ένα ματς διαρκεί πολλές ώρες.

Όπως και να έχει, το μέλλον του φαντάζει λαμπρό. Έχει πολλές ελπίδες από φέτος να γίνει μέρος του Top10 και να φτάσει στους τελικούς της ΑΤΡ στο τέλος της χρονιάς. Όλα εξαρτώνται από το δικό του επίπεδο.

Ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να παλέψει με τον εαυτό του για να φτάσει σε τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης και επαγγελματισμού. Ο Μεντβέντεφ ακόμη δεν μπορεί να ελέγξει την ψυχολογία του. Όταν το καταφέρει, τότε θα μοιάζει πάρα πολύ με τον Νόλε”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζόκοβιτς vs Μεντβέντεφ: Βρείτε τις διαφορές appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα