Τζόκοβιτς: “Προετοιμάζομαι κανονικά για US Open”

O Νόβακ Τζόκοβιτς είπε ότι προπονείται κανονικά, σαν να του επιτρέπεται η συμμετοχή στο Αμερικανικό Όπεν, παρ’ότι κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή μοιάζει ανέφικτο…

Ο 35χρονος Σέρβος, τρεις φορές πρωταθλητής στο Νευορκέζικο Grand Slam, δεν έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα αφού δεν είναι εμβολιασμένος κατά του Covid19, βασική προϋπόθεση σύμφωνα με την τωρινή νομοθεσία των ΗΠΑ.

Αν

δεν αλλάξει κάτι, ο Νόλε δεν θα μπορέσει καν να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη αφού δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το εμβόλιο, όπως δήλωσε και αμέσως μετά την κατάκτηση του 21ου Grand Slam της καριέρας του στο Wimbledon.

“Προετοιμάζομαι σαν να μου επιτρέπεται να αγωνιστώ, περιμένοντας να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν οι κανονισμοί και να μπορώ να ταξιδέψω στις ΗΠΑ. Fingers Crossed” έγραψε ο Σέρβος σε post στο Instagram, ανεβάζοντας και ένα βίντεο από την προπόνησή του.

Ο σπουδαίος τενίστας ευχαρίστησε και τους θαυμαστές του που του συμπαραστέκονται σε μια ακόμη δύσκολη περίοδο για τον ίδιο.

Σε online δημοψήφισμα, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 43,000 ηλεκτρονικές υπογραφές καλώντας την USTA και την Κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιστρέψουν στον Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

The post Τζόκοβιτς: “Προετοιμάζομαι κανονικά για US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα