Τζόκοβιτς: “Περιμένω ακόμη την απάντηση των ΗΠΑ”

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, έδωσε συνέντευξη τύπου από το Βελιγράδι, ενόψει των επικείμενων Masters τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τη διαφαινόμενη απουσία του από τα events.

Ο έμπειρος Σέρβος, πρωταθλητής του πρόσφατου Αυστραλιανού Όπεν, τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο ΑΤΡ 500 τουρνουά του Ντουμπάι, ενώ, δεν γνωρίζει ακόμη, αν θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει ως ανεμβολίαστος, στις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσει το παρών σε Indian Wells και Miami

Open.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τα πλάνα μου μετά το Ντουμπάι, εξαρτώνται από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Περιμένω απάντηση από αυτούς. Δεν είναι στο χέρι μου, αλλά θα ξέρω σύντομα.

Όλα είναι ρευστά αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων στο Indian Wells και το Miami Open, για την υποστήριξή τους. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ στα φετινά τουρνουά. Ελπίζω να έρθει η θετική απάντηση σύντομα.

Πέρυσι δεν αγωνίστηκα στο Indian Wells, ούτε στο Miami Open. Άρα, δεν θα είναι η πρώτη φορά φέτος, που δεν θα αγωνιστώ. Ελπίζω βέβαια να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Το US Open είναι ακόμη πολύ μακριά, οπότε ελπίζω μέχρι τότε να έχει λυθεί το κάθε πρόβλημα και να παίξω στο τελευταίο Slam της χρονιάς”.

The post Τζόκοβιτς: “Περιμένω ακόμη την απάντηση των ΗΠΑ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα