Ντουμπάι: Η Κις διέλυσε μέσα σε 59 λεπτά την Αζαρένκα

Στην καλύτερή της εμφάνιση τη φετινή σεζόν η Μάντισον Κις χρειάστηκε μόλις 59 λεπτά για να επιβληθεί της Βικτόρια Αζαρένκα επικρατώντας με 6-2, 6-1 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Η Αμερικανίδα και Νο23 του κόσμου βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα πίσω από τη γραμμή του service ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 9 άσους (2 διπλά

λάθη), κέρδισε το 81% των πόντων πίσω από το 1ο service (26/32) δεν δέχθηκε ούτε ένα brake-point ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 8 συνολικά ευκαιρίες για break, απέναντι στην Αζαρένκα που πήρε μόλις 20 πόντους από το service της. 

Μέχρι το 4ο game οι Κις και Αζαρένκα κρατούσαν το service τους. Από εκεί και πέρα η Αμερικανίδα κατέκτησε τα επόμενα 9 games(!) κλείνοντας το 1ο set με 6-2 και φτάνοντας στο 5-0 στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης σφραγίζοντας λίγο αργότερα την πρόκριση στις “8” του τουρνουά. 

Στα προημιτελικά η Κις θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της Κόρι Γκοφ, η οποία πέρασε με walkover την Έλενα Ριμπακινα, που αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στη μέση. 

Elena Rybakina has withdrawn from the #DDFTennis singles and doubles draws due to a lower-back injury.

Coco Gauff advances to the quarterfinals by walkover and will face Madison Keys.

wta (@WTA) February 22, 2023

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Η Κις διέλυσε μέσα σε 59 λεπτά την Αζαρένκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουμπάι, Κις, Αζαρένκα,ntoubai, kis, azarenka