ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δεν καλύπτεται από την πρόταση της Chicago Fire για Κούτσια, θετικός ο παίκτης για MLS

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του την πρόταση από τη Chicago Fire για την παραχώρηση του Γιώργου Κούτσια, όπως αποκάλυψε το SPORT24.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη προσφορά δεν ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους του Δικεφάλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει

ότι η περίπτωση της μετακίνησης του νεαρού επιθετικού στο MLS έχει ναυαγήσει οριστικά.

Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και κυρίως γιατί η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι θετική στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Το ενδιαφέρον των Αμερικανών είναι ζεστό με την πρόταση τους να φτάνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ποσό που ωστόσο δεν κρίνεται ικανοποιητικό από τον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών συνεχίζονται με την ομάδα από το Σικάγο να πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της αν θέλει να αποκτήσει τον Κούτσια, αφήνοντας στον Δικέφαλο και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από τα δικαιώματα σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Ο ΠΑΟΚ θα ορίσει την τιμή για Κούτσια

Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρές δεσμεύσεις στον νεαρό φορ που πριν παραχωρηθεί με δανεισμό στον Βόλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026. Κάτι που σημαίνει ότι οι ασπρόμαυροι είναι αυτοί που θα ορίσουν την τιμή αξιολόγησης του ποδοσφαιριστή που είναι προϊόν των ακαδημιών τους και μάλιστα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ που έχουν προκύψει από αυτές.

Στην Τούμπα βέβαια θα πρέπει να πάρουν γενικότερα αποφάσεις για τους επιθετικούς τους ενόψει του καλοκαιριού. Το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα εκπνέει στο τέλος της σεζόν, ο Μπράντον Τόμας υπέγραψε πέρυσι συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Στο ρόστερ του Δικεφάλου υπάρχει και ο νεαρός Στέφανος Τζίμας για τον οποίο οι προσδοκίες είναι μεγάλες ενώ στο τέλος της σεζόν – αν ναυαγήσει τελικά η μεταγραφή του στο MLS- θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και ο Γιώργος Κούτσιας.

Για το μέλλον λοιπόν του νεαρού επιθετικού, που με την φανέλα του Βόλου έχει σκοράρει 4 φορές στο φετινό πρωτάθλημα θα αποφασίσουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοζέ Μπότο, με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα