Τζόκοβιτς: “Πανέτοιμος για τον τελικό” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πανέτοιμος και παντοδύναμος ενόψει του όγδοου τελικού του στο Αυστραλιανό Όπεν την Κυριακή!

Ακόμα ένα Αυστραλιανό Όπεν, ακόμα μία ραψωδία (μέχρι στιγμής) του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 32χρονος Σέρβος έχει κάνει, για ακόμα μια φορά, ένα συνεπέστατο τουρνουά φτάνοντας στον τελικό της διοργάνωση με την απώλεια ενός μόνο σετ και αυτό στον πρώτο γύρο!

Ο “λαβωμένος” Ρότζερ Φέντερερ δεν μπόρεσε, πέραν του πρώτου σετ, να δυσκολέψει ιδιαίτερα

τον γεννημένο πρωταθλητή στη Μελβούρνη, Νόλε, που πλέον έχει δύο μέρες ξεκούρασης ενόψει του τελικού της Κυριακής!

“Στην αρχή του ματς, είχα περισσότερο στο μυαλό μου το πώς κινούνταν ο Ρότζερ παρά το παιχνίδι μου. Αποπροσανατολίστηκα και, από την άλλη, ο Ρότζερ έπαιζε πολύ καλά. Ευτυχώς, στο 1-4, 0-40 με έσωσαν μερικά μεγάλα σερβίς. Το πρώτο σετ ήταν το “κλειδί” του ματς. Μόλις το κέρδισα, ηρέμησα, βρήκα το παιχνίδι μου και όλα έγιναν πιο εύκολα”.

“Εννοείται ότι ο Φέντερερ δεν ήταν στο 100%. Το είδαμε όλοι. Έχει τον σεβασμό που ξεκίνησε το ματς και συνέχισε μετά το ιατρικό timeout. Είναι απίστευτο το ότι δεν έχει αποσυρθεί ποτέ σε αγώνα! Πιστεύω ότι και σήμερα έπαιξε πολύ καλά δεδομένων των συνθηκών! Άλλαξε το παιχνίδι του, ανέβηκε περισσότερο στο φιλέ. Αυτό έπρεπε να κάνει” ανέλυσε.

“Εγώ νιώθω πανέτοιμος για τον τελικό. Το παιχνίδι μου είναι εκεί που το θέλω. Η χρονιά ξεκίνησε τέλεια με το ATP Cup και συνεχίζεται επίσης καλά. Έχω και δύο μέρες ξεκούρασης, κάτι πολύ καλό” συνόψισε ο Νόλε που θα συναντήσει έναν εκ των Ζβέρεφ-Τιμ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Πανέτοιμος για τον τελικό” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα