Τζόκοβιτς: “Λυπάμαι…” – VIDEO

Στεναχωρημένος για την εμφάνιση και την ήττα του από τον Μαρτίν Κλιζάν στον 2ο γύρο του Barcelona Open παρουσιάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Σλοβάκο

Ο “Νόλε” δεν ήταν για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό πειστικός και ηττήθηκε στα τρία σετ από τον Μαρτίν Κλιζάν για να αποχαιρετήσει πρόωρα το 500αρι τουρνουά της Βαρκελώνης

στην Ισπανία.

Ο Σέρβος πρωταθλητής ζήτησε συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε πράξη τις προσδοκίες τους στην Βαρκελώνη, ενώ τόνισε πως ψάχνει να βρει ρυθμό ώστε να επανέλθει στα καλύτερά του.

Αναλυτικά όσα είπε το πρώην Νο1 στον κόσμο:

“Λυπάμαι που δεν κατάφερα να μετουσιώσω σε πράξη τις προσδοκίες σας. Πάντα περιμένω πολλά από τον εαυτό μου, αλλά δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, δεν έπαιξα στο επίπεδό μου, αν εξαιρέσει κανείς το δεύτερο σετ.

Το πρώτο και το τρίτο σετ δεν ήταν τόσο καλά και είναι δύσκολο είναι η αλήθεια να αποδεχθείς μια τέτοια ήττα, αλλά προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου, να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου.

Δυστυχώς, έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν μπορείς να πιάνεις καλή απόδοση κάθε φορά, όποτε θέλεις, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω να δουλεύω και θα δω που θα καταφέρω να φτάσω.

Μπορεί να δουλεύεις πολύ σκληρά στις προπονήσεις, αλλά στους αγώνες να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις όπως εσύ θες, καθώς είναι τελείως διαφορετικό. Έχω παίξει πολύ λίγα ματς στους τελευταίους 12 μήνες και σε τέτοιες περιπτώσεις μετράει αρκετά αυτό. Ελπίζω στο κοντινό μέλλον να μπορέσω να βελτιώσω αυτήν την κατάσταση.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζόκοβιτς: “Λυπάμαι…” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα