“Δοκιμασία” για Τσιτσιπά, για την “8αδα” ο Ράφα

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δράση στο Barcelona Open αυτής της εβδομάδας. Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί την Πέμπτη με φόντο τα προημιτελικά, ενώ ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει έναν συμπατριώτη του

Μετά την μεγάλη νίκη του επί του Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήμερα, Πέμπτη, θα “ριχτεί” στην μάχη του 3ου γύρου του Barcelona Open.

Ο

19χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινόλας στις 13:30GR με έπαθλο μια νίκη η οποία θα τον οδηγήσει στην τελική “8αδα” του πολύ σημαντικού χωμάτινου 500αριου τουρνουά της ΑΤΡ.

Ο Τσιτσιπάς έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης, μιας και ο αντίπαλός του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε έναν κατ’ εξοχήν καλό “χωματά”, όπως ο Ράμος.

Για την είσοδό του στα προημιτελικά του Barcelona Open θα αγωνιστεί την Πέμπτη και ο πολυνίκης του θεσμού Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

Οι δυο Ισπανοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 15:00GR στην Pista Rafa Nadal με τον “Matador” να θέλει να συνεχίσει το αψεγάδιαστο σερί του μέχρι στιγμής στην φετινή χωμάτινη περίοδο, όπου μετράει 12-0 κερδισμένα σετ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, συγκεκριμένα στις 12:00GR, ο Αυστριακός Ντομινίκ Τιμ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σλοβάκο Γιόζεβ Κόβαλικ, με τον νικητή αυτού του αγώνα να έχει πιθανό αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά.

Στις 13:30GR το Νο2 του ταμπλό στην Βαρκελώνη, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, θα παίξει κόντρα στον φορμαρισμένο μέσα στο 2018 Τυνήσιο Μάλεκ Τζαζίρι, ο οποίος δείχνει πως και στο χώμα μπορεί να αντεπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο δήμιος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μαρτίν Κλιζάν, στις 12:00GR θα αγωνιστεί κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζ, ενώ ο Νταβίντ Γκοφάν θα παίξει πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ στις 16:30GR.

Τέλος, ο Ισπανικός “εμφύλιος” μεταξύ Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ και Πάμπλο Αντουχάρ κλέβει την παράσταση στο late πρόγραμμα της ημέρας, με την συγκεκριμένη μάχη να είναι προγραμματισμένη για τις 16:30GR.

Λίγο νωρίτερα, στις 15:00GR, ένας άλλος Ισπανός ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να προκριθεί στα προημιτελικά νικώντας τον επικίνδυνο και πάντοτε απρόβλεπτο Γάλλο Αντριάν Μαναρινό.

BARCELONA OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Δοκιμασία” για Τσιτσιπά, για την “8αδα” ο Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα