PAME για “8αδα” Μαρία!

Η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σήμερα, Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη, με φόντο την είσοδό της στις οκτώ καλύτερες παίκτριες του Istanbul Cup στην Τουρκία

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την 25χρονη Σέρβα Αλεξάνδρα Κρούνιτς στις 12:30GR και θέλει μόνο την νίκη για να προκριθεί για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Istanbul Cup της

Κωνσταντινούπολης.

Η 22χρονη Σάκκαρη, Νο48 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτήν την στιγμή, θα παίξει για τρίτη φορά στην καριέρα της κόντρα στην Κρούνιτς, την οποία και έχει κερδίσει τις προηγούμενες δυο, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ!

Μια το 2016 στο Μαϊάμι και μια φέτος και πάλι στο Μαϊάμι, η Μαρία επιβλήθηκε με straight sets της Κρούνιτς, η οποία ψάχνει την εκδίκησή της στο χώμα της Κωνσταντινούπολης, μετά και την εξαιρετική νίκη που έκανε στον προηγούμενο γύρο επί της Εκατερίνας Μακάροβα.

Εκτός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας την Πέμπτη θα αγωνιστεί στον θεσμό και το Νο2 του κόσμου, Καρολίν Βοζνιάκι. Η Δανέζα πρωταθλήτρια του πρόσφατου Αυστραλιανού Όπεν, θα έχει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σάρα Εράνι.

Η Ιταλίδα είναι γνώστρια της χωμάτινης επιφάνειας και αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την “Κάρο”, η οποία όμως δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17:00GR.

Τέλος, η κοπέλα του Στάνισλας Βαβρίνκα, Ντόνα Βέκιτς, θα αντιμετωπίσει την κοπέλα του Νικ Κύργιου, Άιλα Τομλιάνοβιτς, σε μια “μάχη” που αναμένεται με υπέρμετρο ενδιαφέρον. Το “ντέρμπι” αυτό θα διεξαχθεί στις 19:00GR.

Οι υπόλοιποι αγώνες της ημέρας:

Κόβινιτς-Ρους 11:00GR

Χέρσογκ-Μπονταρένκο 15:00GR

ISTANBUL CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post PAME για “8αδα” Μαρία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα