Τσιτσιπάς: Περιμένει μεγάλη μάχη με τον Ρούμπλεφ – VIDEO

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αντρέι Ρούμπλεφ επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν να διασταυρώνονται στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο χώμα.

Οι δύο τενίστες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο ATP Tour, διεκδικώντας τους σημαντικότερους τίτλους στο τένις, είχαν συναντηθεί πριν από 10 ημέρες στον τελικό του Hamburg European

Open και ο αγώνας που μας χάρισαν ήταν ένας από τους καλύτερους της φετινής, λειψής, σεζόν.

Την Τετάρτη, θα δώσουν έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην πρώιμη καριέρα τους, όταν θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους στο Philippe Chatrier με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ο Στέφανος που ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 7-5 στον τελικό του Αμβούργου, έχοντας απολέσει προβάδισμα με 5-3 games στο καθοριστικό σετ, χάνοντας τους 16 από τους 19 τελευταίους πόντους του τελικού, περιμένει ένα εξίσου δύσκολο ματς απέναντι στον ταχύτατο και πολύ δυνατό Ρώσο.

“Είναι σημαντικό για εμένα να αρπάξω την ευκαιρία και να παλέψω πιο σκληρά αυτή τη φορά, ίσως να κάνω και κάτι καλύτερο” είπε ο Τσιτσιπάς που είχε ηττηθεί από τον Ρούμπλεφ και στο περσινό US Open.

“Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι ολοκληρωμένος, με σταθερό παιχνίδι σε όλες τις γραμμές. Έχει βελτιώσει πολύ και το σερβίς του. Βασίζεται πολύ στη δύναμή του. Έχει δυνατά χτυπήματα. Πιστεύω ότι μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε φορά που μοιράζομαι το γήπεδο μαζί του” πρόσθεσε ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, μετά τη straight sets νίκη επί του Ντιμιτρόφ, στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ντιμιτρόφ, ο Τσιτσιπάς υπογράμμισε: “Ένιωσα άνετα πηγαίνοντας στο ματς. Ο Γκριγκόρ μπορεί να γίνει απρόβλεπτος και έχει σπουδαίο παιχνίδι, οπότε ήξερα τι να περιμένω. Έχουμε πανομοιότυπο στυλ παιχνιδιού και ήξερα ότι αν παίζω επιθετικά και χρησιμοποιήσω το σερβίς μου, θα δημιουργούσα ευκαιρίες όπως και έγινε”.

Ο Στέφανος, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στον δεύτερο προημιτελικό του σε Grand Slam, μετά την πορεία του μέχρι τους “4” του Australian Open 2019.

Για τον Ρούμπλεφ, Νο12 στον κόσμο, θα είναι ο τρίτος προημιτελικός σε Major τουρνουά, μετά τους δύο στη Νέα Υόρκη (2017, 2020) και θα προσπαθήσει να περάσει για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης.

Αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση των δύο ανδρών, με τον Ρούμπλεφ να προηγείται 2-1 στις νίκες.

“Είναι αστείο γιατί και οι δύο προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα στο Αμβούργο, βρεθήκαμε με 0-2 σετ στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και τώρα είμαστε εδώ και θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον στα προημιτελικά. Θα έχει ενδιαφέρον. Ελπίζω να παίξουμε ένα καλό ματς και ο κόσμος να το ευχαριστηθεί” είπε ο Ρούμπλεφ ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: Περιμένει μεγάλη μάχη με τον Ρούμπλεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα