Τζόκοβιτς: “Ήταν απλά καλύτερος” (vid)

Σκληρή ήττα χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του τουρνουά της πατρίδας του στο Βελιγράδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος έπεσε θύμα του εκπληκτικού, φέτος, Ασλάν Καράτσεφ.

Ο 27χρονος Ρώσος που ξεκίνησε τη σεζόν από το Νο112 της παγκόσμιας κατάταξης, αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο28 και σε περίπτωση κατάκτησης του Serbia Open θα ανέβει στο Νο26 της ATP.

Τζόκοβιτς και Καράτσεφ έπαιξαν τον μεγαλύτερο αγώνα στο φετινό ATP Tour,

με διάρκεια 3 ώρες και 25 λεπτά με τον Ρώσο να φτάνει στη σπουδαία νίκη με 7-5, 4-6, 6-4.

“Ποτέ δεν είναι ωραίο να χάνεις στο σπίτι σου. Είναι μια απογοήτευση. Δεν νιώθω καλά τώρα αλλά πρέπει να συγχαρώ τον Καράτσεφ που έπαιξε γενναία. Όποτε χρειάστηκε, έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν μια υπέροχη εμφάνιση από την πλευρά του” παραδέχθηκε ο Νόλε.

“Από την πλευρά μου, έκανα ένα κακό παιχνίδι. Είχα κάποιες εκλάμψεις ποιοτικού τένις. Πάλεψα και αυτό είναι το θετικό. Προσπάθησα για το καλύτερο και το κοινό ήταν φανταστικό. Προσπάθησαν να με σηκώσουν και να με οδηγήσουν μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι χάρη σε αυτούς κέρδισα το 2ο σετ. Δυστυχώς στο 3ο σετ ήταν καλύτερος στις κρίσιμες στιγμές. Είχα τις ευκαιρίες μου αλλά έτσι είναι το άθλημα” πρόσθεσε.

SERBIA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν απλά καλύτερος” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα