Τζόκοβιτς: “Εντυπωσιακός ο Στέφανος!” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε εκτενώς την κοπιαστική νίκη του επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ για τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν ενώ παράλληλα απένειμε τα εύσημα στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μέχρι στιγμής πορεία του στη διοργάνωση!

Το ματς κόντρα στον Μεντβέντεφ έκρυβε πολλές παγίδες και ο Νόβακ Τζόκοβιτς το βίωσε στο “πετσί” του για δυόμιση περίπου σετ όσο ο νεαρός Ρώσος είχε δυνάμεις.

Τελικά, χάρη στην αθλητικότητά του και τις ανεξάντλητες σωματικές του αντοχές, ο Νόλε “επιβίωσε” ακόμα μιας εξουθενωτικής

μάχης και βρίσκεται στον προημιτελικό ακόμα ενός Αυστραλιανού Όπεν!

“Το ματς ήταν εξουθενωτικό. Μπορεί να είχε τέσσερα σετ αλλά σε επίπεδο κούρασης αισθάνθηκα ότι έπαιξα πέντε. Για πολύ χρόνο δεν βρήκα τρόπο να κάμψω τις άμυνες του Μεντβέντεφ. Εξού και τα τεράστια σε διάρκεια ράλι” ανέφερε ο Νόλε.

“Ένιωσα και κάποιες ενοχλήσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς. Όχι κάτι σοβαρό αλλά υπήρχε κούραση και πόνος στην πλάτη. Ελπίζω να είμαι πανέτοιμος για το ματς κόντρα στον Νισικόρι” πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε για την τεράστια νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ!

“Είδα μεγάλο κομμάτι του ματς και ήταν ένας πραγματικά καταπληκτικός αγώνας. Και οι δύο τενίστες έπαιξαν εξαιρετικά. Κρίθηκε σε ελάχιστους πόντους το αποτέλεσμα. Αυτό που κατάφερε ο Στέφανος είναι απίστευτο. Το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση σε αυτό το ματς και συνολικά η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή! Του εύχομαι καλή συνέχεια!”

Μένει να δούμε πόσο φρέσκοι θα παρουσιαστούν στον μεταξύ τους προημιτελικό Τζόκοβιτς και Νισικόρι καθώς και ο Ιάπωνας προέρχεται από ακόμα πιο κοπιαστικό ματς διάρκειας πέντε ωρών κόντρα στον Καρένιο Μπούστα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Εντυπωσιακός ο Στέφανος!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα