Τζόκοβιτς: “Δώσαμε μεγάλη μάχη” (vid)

11:01 7/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε σήμερα (7/9) τα μεσάνυχτα την αντίσταση του άκρως ανταγωνιστικού Τζένσον Μπρούκσμπι με 1-6, 6-3, 6-2, 6-2και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open 2021.

Οι δύο αθλητές μας χάρισαν μια εξαιρετική τενιστική παράσταση, όμως ο Σέρβος πρωταθλητής ήταν αυτός που πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ στους “8” της Αμερικανικής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι, Νο8 του κόσμου.

Ο 20 φορές πρωταθλητής grand slam

μετά το τέλος του αγώνα του με τον Μπρούκσμπι ανέφερε:

“Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, το απόλαυσα. Το κοινό μας έδωσε έξτρα κίνητρο και ενέργεια. Ο Μπρουκσμπι έχει λαμπρό μέλλον. Το είπα και στον ίδιο, είναι εξαιρετικός παίκτης.

Πρέπει να πω ότι δεν ξεκίνησα καλά στον αγώνα. Ο Τζένσον είχε ξεκάθαρο πλάνο παιχνιδιού και τελείωνε όλες τις φάσεις πολύ όμορφα.

Το μομέντουμ άλλαξε στα μέσα του δεύτερου σετ. Τα χτυπήματα μου άρχισαν να γίνονται πιο καθαρά και σταθερά. Επίσης πολύ σημαντικό ήταν ότι βρήκα τα σερβίς μου.

Δώσαμε μια μάχη με εξαντλητικά ράλι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο μου. Ο Μπρούκσμπι ήταν εκπληκτικός στο πρώτο σετ. Δεν μου άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος, ένας πολύ έξυπνος παίκτης.

Ο αγώνας με τον Ματέο στα προημιτελικά θα είναι συναρπαστικός. Βρίσκεται στο top10 και έχει τρομερό σερβίς. Θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι”.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Τζόκοβιτς: “Δώσαμε μεγάλη μάχη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα