Σάκκαρη: “Ήθελα τόσο πολύ να κερδίσω και τα έδωσα όλα”

10:04 7/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Με δυσκολία έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα της Μαρίας Σάκκαρη, στην on-court συνέντευξή της μετά τον ανείπωτο θρίαμβο επί της Μπιάνκα Αντρέσκου για τον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Η 26χρονη Ελληνίδα, μετά από μια συγκλονιστική μάχη που κράτησε τρισήμιση ώρες και ολοκληρώθηκε μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, επικράτησε 6-7(2), 7-6(6), 6-3 της κατόχου του τίτλου το 2019 Καναδέζας και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε προημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης, μετά τον ημιτελικό στο Παρίσι φέτος.

“Ήμουν

προετοιμασμένη για tie break στο 3ο σετ. Ηξερα ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Η Μπιάνκα λατρεύει αυτό το court και έχει σπουδαίες αναμνήσεις. Συγνώμη, έχω μείνει άφωνη. Ήξερα ότι έχασα το πρώτο σετ γιατί δεν ήμουν αρκετά γενναία. Το άλλαξα αυτό. Συγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω… Ήθελα τόσο πολύ να κερδίσω και τα έδωσα όλα” είπε με δυσκολία στο ξεκίνημα της συνέντευξης η Σάκκαρη.

All the emotions at 2 AM. pic.twitter.com/EnGd5gMvNy

US Open Tennis (@usopen) September 7, 2021

Για το πως διαχειρίστηκε το πρόβλημα τραυματισμού της αντιπάλου της, η Μαρία υπογράμμισε: “Είπα στον εαυτό μου να συγκεντρωθώ. Είναι δύσκολο να βλέπεις τον αντίπαλό σου να δυσκολεύεται. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο τένις μου, να είμαι γενναία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω σε αυτό το γήπεδο στο βραδινό session”.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου που ήταν στο box μαζί  και έζησε ξεχωριστά το ματς.

“Είναι πρώην τενίστρια αλλά είναι περισσότερο αγχωμένη από οποιονδήποτε άλλον στο box. Όταν την κοιτάω, δεν κοιτάει το ματς, κοιτάει κάτω και προσεύχεται” είπε ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που έμεινε μέχρι τόσο αργά για να ολοκληρωθεί το ματς.

“Ελπίζω να μην αργήσετε στη δουλειά σας αύριο. Σας ευχαριστώ πολύ που μείνατε μέχρι τόσο αργά”

.@mariasakkari is feeling guilty for making people late to work tomorrow pic.twitter.com/SCcZwBW6US

US Open Tennis (@usopen) September 7, 2021

The post Σάκκαρη: “Ήθελα τόσο πολύ να κερδίσω και τα έδωσα όλα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα