Τζόκοβιτς: “Δεν θα είναι εύκολο για τη νέα γενιά”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μιλώντας στο Eurosport, τόνισε μεταξύ άλλων, πώς παρά το γεγονός ότι η νέα γενιά βρίσκεται σε καλό δρόμο, χρειάζεται ακόμη μπόλικη δουλειά για να καταφέρει να ξεπεράσει τους «παλιούς».

Ο Νο.1 του κόσμο, μετά την εύκολη επικράτηση επί του Ασλάν Καράτσεφ και την είσοδο του σε έναν ακόμη τελικό Australian Open, αναφέρθηκε τόσο στο

παιχνίδι, όσο και στο πόσο δύσκολο θα είναι για τη NextGen, να διώξει από την κορυφή τους «Big 3».

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς για παραπάνω από μια δεκαετία έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν μέσα στα courts, κατακτώντας τους περισσότερους τίτλους και κάνοντας δύσκολη τη δουλειά στα ανερχόμενα ταλέντα του αθλήματος.

“Χρειάζεται να μιλήσουμε αρκετά για το αν η νέα γενιά είναι ικανή να έρθει και να μας ξεπεράσει. Αυτή τη στιγμή ρεαλιστικά ακόμη δεν το έχει καταφέρει”, επισήμανε ο Τζόκοβιτς.

“Μπορούμε να μιλάμε όλη μέρα για αυτό, αλλά με όλο τον σεβασμό προς τα παιδιά αυτά, απαιτείται πολλή δουλειά ακόμη για να καταφέρουν να μας ξεπεράσουν.

Θα είναι οι ηγέτες του μέλλοντος στο τένις, χωρίς καμία αμφιβολία, αλλά όσο είμαι σε θέση θα βρίσκομαι εκεί και θα τους κάνω τη ζωή δύσκολη. Αυτό θα είναι ένα καλό κίνητρο για αυτούς να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρότερα”, ολοκλήρωσε ο Νόλε.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τζόκοβιτς: “Δεν θα είναι εύκολο για τη νέα γενιά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα