Τζόκοβιτς: “Δεν μπορώ να επηρεάσω τι κάνει ο Ράφα”

Για την κατάσταση της υγείας του και για τη μάχη με τον Ναδάλ για το Νο1, μίλησε ο Τζόκοβιτς μετά τη δύσκολη πρεμιέρα στο Παρίσι

Ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το φετινό ντεμπούτο του στο Paris Masters.

Ο Σέρβος παρουσίασε μέτριο πρόσωπο στην πρεμιέρα του την Τετάρτη απέναντι στον lucky loser, Κορεντάν Μουτέ τον οποίον κατάφερε να κερδίσει με 7-6(2), 6-4,

ανατρέποντας το εις βάρος του 5-3 στο εναρκτήριο σετ.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, έστω και μέχρι τη Δευτέρα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, παραδεχόμενος ότι δεν νιώθει καλά τις τελευταίες ημέρες ενώ επλεξε το εγκώμιο του 20χρονου Γάλλου.

“Δεν νιώθω πολύ καλά τις δύο τελευταίες ημέρες αλλά έτσι είναι. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν παίζω σε υψηλό επίπεδο. Είχα πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο σετ. Ο αντίπαλός μου είναι πολύ ταλαντούχος, επέστρεψε πολλές μπάλες και έπαιζε γρήγορα” είπε αμέσως μετά ο Τζόκοβιτς.

“Ήταν ένα καλό ματς και στο τέλος βρήκα τον τρόπο να κερδίσω. Είναι σημαντικό να κερδίζεις, όταν δεν νιώθεις και πολύ καλά” πρόσθεσε.

Για τη μάχη που δίνει με τον Ράφαελ Ναδάλ για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 32χρονος Σέρβος, επεσήμανε: “Είμαι συγκεντρωμένος στα δικά μου παιχνίδια και πως μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν μπορώ να επηρεάσω τα αποτελέσματα του Ράφα και τα παιχνίδια του. Οπότε, πρέπει να παίξω καλύτερα και να δημιούργησω την ευκαιρία για μένα να προχωρήσω μακιρά σε αυτό το τουρνουά, ώστε να παραμείνω στη μάχη για το Νο1. Όμως και πάλι, δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από αυτόν. Εγώ πρέπει να συγκεντρωθώ σε μένα”

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Δεν μπορώ να επηρεάσω τι κάνει ο Ράφα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα