Σφράγισε το 7ο εισιτήριο ο Ζβέρεφ – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε στο ATP Finals και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λονδίνο

Ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρονιά για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές εκτός court περιπέτειες…

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο 22χρονος Γερμανός φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του και η πρόκρισή του για 3η συνεχόμενη χρονιά στο ATP Finals, μπορεί να του δώσει ένα γλυκό συναίσθημα στο τέλος της σεζόν.

Ο Ζβέρεφ, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό

άλλων διεκδικητών στο 2ο γύρο του Paris Masters, εξασφάλισε την Τετάρτη την μαθηματική πρόκριση στο τουρνουά των “8” καλύτερων της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί 10-17 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena.

Πέρυσι, ο χαρισματικός τενίστας κατέκτησε τον τίτλο στο Λονδίνο, κερδίζοντας στον τελικό το μεγάλο φαβορί και Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, κατακτώντας τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που προκρίνομαι για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο περσινός τίτλος ήταν από τα highlight της καριέρας μου, μέχρι τώρα και έχω σπουδαίες αναμνήσεις απ’την Ο2 Arena” είπε ο Ζβέρεφ, μόλις εξασφάλισε την πρόκριση στο ATP Finals.

Ο Γερμανός είχε ρεπό την Τετάρτη, μετά τη νίκη επί του Φερνάντο Βερντάσκο την Τρίτη, όμως οι αποκλεισμοί των Μπαουτίστα Αγκουτ και Ματέο Μπερετίνι, τον βοήθησαν να προκριθεί στο Λονδίνο.

Φέτος, ο Ζβέρεφ έχει έναν τίτλο, στο χωμάτινο τουρνουά της Γενεύης και δύο τελικούς σε Shanghai Masters και Ακαπούλκο.

Στην 8η θέση της ATP Race, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται ο Ματέο Μπερετίνι που αποκλείστηκε το βράδυ της Τετάρτης απ’τον Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα.

Βαβρίνκα, Ντε Μινόρ και Μονφίς, είναι οι μοναδικοί που μπορούν να ξεπεράσουν τον Μπερετίνι, ανάλογα την πορεία τους στο Paris Masters.

The post Σφράγισε το 7ο εισιτήριο ο Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα