Περιπετειώδης νίκη για Νόλε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε πολύ από έναν θεαματικό Κορεντάν Μουτέ αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο, όπως αποδείχτηκε, εμπόδιο του Γάλλου τενίστα!

Φοβερή ματσάρα περίμενε τον Νόλε στη φετινή του πρεμιέρα στο Paris Masters!

Μπορεί το όνομα του 20χρονου Γάλλου Κορεντάν Μουτέ, Νο97 στον κόσμο, να είναι περισσότερο συνδεδεμένο με Challenger διοργανώσεις, ωστόσο, έβαλε πολύ δύσκολα στον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν ο Σέρβος καταφέρει να πάρει μια κοπιαστική νίκη με 7-6(2), 6-4 κόντρα στον εξαιρετικό Γάλλο!

Που

κέρδισε τις εντυπώσεις βγάζοντας εντυπωσιακές μπάλες σε πολύ απαιτητικά ράλι με το σημείο-κλειδί του ματς να έρχεται στο υπέρ του 5-3 στο πρώτο σετ στο σερβίς του Νόλε όταν και απώλεσε δύο set points.

Ο Τζόκερ που έδωσε πολλά δικαιώματα στο πρώτο σετ φτάνοντας τα 22 αβίαστα λάθη, κατάφερε έστω και έτσι να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση του 3-5 και να κάνει το 1-0 στη διαδικασία του tie break.

Ο Μουτέ συνέχιζε να παίζει απίθανο τένις βγάζοντας τα “συκώτια” του Τζόκοβιτς και στο δεύτερο στο οποίο όμως φάνηκε να παίρνει γερά τα ηνία ο Νο1, για λίγες μέρες ακόμα, τενίστας στον κόσμο που έφτασε σε διπλό break στο 4-1.

Ωστόσο, ούτε εκεί ο νεαρός Γάλλος παρέδωσε τα όπλα κάνοντας μια τελευταία αντεπίθεση στο ματς μειώνοντας τη διαφορά στο ένα break αλλά μέχρις εκεί.

Το αρκετό άγχος και τα πολύ απαιτητικά ράλι στα οποία υποχρέωσε τον Τζόκοβιτς ο Μουτέ πιθανώς να του κάνουν μόνο καλό ενόψει συνέχειας όπου τον περιμένει ο Κάιλ Έντμουντ που πέτυχε σπουδαία νίκη επί του φιναλίστ της Βιέννης, Ντιέγο Σβάρτζμαν.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Περιπετειώδης νίκη για Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα