Πρόωρος αποκλεισμός για Κέρμπερ – VIDEO

08:05 9/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Μόντρεαλ είναι γεγονός, με την Αλιζέ Κορνέ να αποκλείει την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Αντζελίκ Κέρμπερ

Το ολοκληρωμένο, επιθετικό και δυνατό παιχνίδι που οδήγησε την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τίτλο στο Wimbledon, δεν προβλημάτισε την Αλιζέ Κορνέ.

Η αλήθεια είναι ότι η Γερμανίδα, Νο4 του ταμπλό και του κόσμου, βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό και η πανέξυπνη Κορνέ το εκμεταλλεύτηκε, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη με

6-4, 6-1 στο 2ο γύρο του Rogers Cup!

Η 28χρονη Γαλλίδα, Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν κίνδυνος θάνατος στα service game της αντιπάλου της και συνολικά δημιούργησε 14 ευκαιρίες για break, πετυχαίνοντας πέντε!

Έτσι, η νίκη δεν άργησε να έρθει μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά παιχνιδιού, με την Κορνέ να συναντά την Άσλει Μπάρτι στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Την ήττα γνώρισε και το Νο9 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα και μάλιστα με το βαρύ 6-2, 6-2 από την Κίκι Μπερτένς.

H 26χρονη Τσέχα που παντρεύτηκε πριν από μόλις 3 εβδομάδες, ήταν φανερά εκτός κλίματος με 8 διπλά λάθη και κανέναν άσο στο πανίσχυρο σερβίς της.

Στον 3ο γύρο, η Μπερτένς θα αντιμετωπίσει την άλλη κορυφαία εκπρόσωπο της Τσεχίας, Πέτρα Κβίτοβα.

Στο μεταξύ, η βροχή διέκοψε δύο βραδινά παιχνίδια όπου η Χάλεπ βρίσκεται πίσω με 4-3 game κόντρα στην Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα ενώ η Γιοχάνα Κόντα προηγείται με 6-3, 3-0 της Βικτόρια Αζαρένκα.

Τα παιχνίδια θα συνεχιστούν την Πέμπτη και οι νικήτριες θα παίξουν τον αγώνα για τον 3ο γύρο, την ίδια μέρα…

ROGERS CUP WOMEN’S DRAW | OOP | SCORES

The post Πρόωρος αποκλεισμός για Κέρμπερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα