Τυνησία: Στα προημιτελικά με ανατροπή η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ χρειάστηκε τρία sets, αλλά και δυο ώρες και 43 λεπτά αγώνα, για να κάμψει την αντίσταση της Βουλγάρας και Νο237 τενίστριας του κόσμου, Ιζαμπέλα Σινίκοβα, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά των 60.000$, στο Μοναστίρ της Τυνησίας

Η 29χρονη Ελληνίδα, επέστρεψε από set και break πίσω (3-6, 1-2), για να επικρατήσει με  3-6, 6-3, 7-6(3) και να πανηγυρίσει ακόμη μια εξαιρετική νίκη, δίνοντας συνέχεια

στην περίοδο φορμαρίσματος που διάγει τις τελευταίες εβδομάδες.

Με αυτή τη νίκη, η Παπαμιχαήλ εξασφάλισε την επιστροφή της στο Top150 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από τέσσερις μήνες και μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη εβδομάδα, θα βελτιώσει το ρεκόρ καριέρας της!

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, είχε ανέβει για 1η φορά στο Νο147. Με την πορεία της στο Μοναστίρ, αυτή την εβδομάδα, βάζει στέρεες βάσεις, να δημιουργήσει πολύ σύντομα, νέο career high.

Στα προημιτελικά του θεσμού, η Νο6 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Πολωνή και Νο280 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Βερόνικα Φαλκόφσκα.

ITF W60 MONASTIR SINGLES DRAW (-2h)

The post Τυνησία: Στα προημιτελικά με ανατροπή η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα