Διπλός τελικός για Μεσσή στη Λευκωσία

Ο Ανδρεάς Μεσσής εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του μονού, αλλά και του διπλού στο διεθνές τουρνουά U16 της Λευκωσίας (κατηγορία 3) συνεχίζοντας την εξαιρετική εβδομάδα στην Κύπρο.

Το πρωί της Πέμπτης (13/10) ο νεαρός Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Δανό και Νο7 του ταμπλό Σεμπάστιαν Κέλμπι τον οποίον και κέρδισε με 6-1, 6-3 φτάνοντας τις 4 σερί νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει set, αλλά κυρίως εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον τελικό τουρνουά. 

Εκεί θα

αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο και Νο1 του ταμπλό, αλλά και συμπαίκτη του στα διπλά, Γιανίκ Τεοντόρ Αλεξαντρέσκου, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό κέρδισε τον Ούγγρο Μπότοντ Νάγκι με 6-3, 6-7(3), 6-0.

Εκτός από τον τελικό στα μονά, ο Μεσσής, μαζί με τον Αλεξαντρέσκου θα αγωνιστούν και στον τελικό στα διπλά καθώς κέρδισαν στον ημιτελικό τους Ούγγρους Κόνορ Μπαλέζα και Νάγκι με 6-4, 6-1. 

Στον τελικό της Παρασκευής (14/10), Μεσσής και Αλεξαντρέσκου θα αναμετρηθούν με τους Κύπριους Μάριο Πραστίτη και Νικήτα Σκλεαρένκο, οι οποίοι κέρδισαν στον ημιτελικό τους Μιχάλη-Άγγελο Μπαμπινιώτη και Παύλο Τρύφων με 3-6, 7-6(3), 10-8.

The post Διπλός τελικός για Μεσσή στη Λευκωσία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα