Τρομερή αντεπίθεση Τιμ και προημιτελικός στο Χιχόν (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ κέρδισε οκτώ συνεχόμενα games από το 3-6, 4-4 και μετά, πετυχαίνοντας σπουδαία ανατροπή επί του Νο62 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάρκος Γκιρόν, για να πάρει το εισιτήριο προς την τελική “8άδα” του Gijon Open.

Ο 29χρονος Αυστριακός, που έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες, προκρίθηκε στον 4ο ΑΤΡ προημιτελικό του μέσα στο 2022, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φρανσίσκο Τσερούντολο και Μανουέλ Γκινάρ.

Για να αποκλείσει

τον Γκιρόν, ο πρώην Νο3 και νυν Νο165 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε να κερδίσει το… μαραθώνιο 2ο set, μετά από 75 λεπτά και να πετύχει ένα μεγαλοπρεπές bagel στο decider.

Τελικό σκορ 3-6, 6-4, 6-0 υπέρ του Τιμ και 1ος ΑΤΡ προημιτελικός του σε hard court τουρνουά, μετά τα ATP Finals του 2020!

Thiem fights through @domithiem defeats Giron 3-6 6-4 6-0 to make the last 8 at @GijonOpen! pic.twitter.com/hNJcDEVtXR

Tennis TV (@TennisTV) October 12, 2022

Με 22 winners και 28 αβίαστα λάθη, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Αυστριακός, “τρέχοντας” τρομερό σερί κερδισμένων games από τα μέσα του 2ου set κι έπειτα, για να επιβεβαιώσει, πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Στο 2ο κομμάτι του αγώνα, ο Γκιρόν αναγκάστηκε να παίξει… 56 πόντους πίσω από το σερβίς του, σε μόλις τέσσερα service games.

Η πίεση που του άσκησε ο Τιμ, ήταν ασφυκτική και απέφερε καρπούς στα τέλη του set, ρίχνοντας πολύ την ψυχολογία του Αμερικανού, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει, από εκεί και πέρα, λύσεις στα εξαιρετικά χτυπήματα του “Domi”.

DOMI @domithiem @GijonOpen pic.twitter.com/FCzaefRRVy

Tennis TV (@TennisTV) October 12, 2022

Στα προημιτελικά του ΑΤΡ 250 τουρνουά του Χιχόν, προκρίθηκαν την Τετάρτη (12/10) και οι Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Τόμι Πολ και Άρθουρ Ρίντερκνες.

GIJON OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τρομερή αντεπίθεση Τιμ και προημιτελικός στο Χιχόν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρομερή, Τιμ, Χιχόν,tromeri, tim, chichon