Τσιτσιπάς: Στόχος μου το Λονδίνο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο επίσημο site της ATP Tour για τις βλέψεις του μέχρι το τέλος της σεζόν όντας αποφασισμένος να κάνει ολικό restart μετά τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου.

Στέφανος εφ’όλης της ύλης!

Ένας Στέφανος που έρχεται με φόρα από την ανεκτίμητη  εμπειρία του Laver Cup όπου είχε την αφάνταστη τιμή να παραστεί πλάι στους θρύλους Φέντερερ και Ναδάλ στα διπλά της διοργάνωσης

βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Ευρώπης στον δρόμο προς τον τίτλο!

Ένας Στέφανος αποφασισμένος να μεταφέρει το μομέντουμ από το Laver Cup στα δικά του αποτελέσματα στο τουρ που δεν είναι καλά από το καλοκαίρι μετά μετρώντας τέσσερις σερί ήττες.

“Θέλω να βγάλω μπροστά τις καλύτερες εμφανίσεις μου, την καλύτερη συμπεριφορά μου, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου” ανέφερε εμφατικά ο Στεφ ενόψει της πρώτης του αναμέτρησης στη φετινή Ασιατική swing στη Ζουχάι (την Πέμπτη κόντρα στον Μαναρινό).

“Χρειάζεται να κάνω μερικές τεχνικές αλλαγές και μικρο-προσαρμογές στο παιχνίδι μου που ίσως δεν είναι ορατές στο “γυμνό” μάτι αλλά θα με βελτιώσουν” προσθέτει.

“Δεν έχω κάνει καλές εμφανίσεις στα μονά πρόσφατα. Επομένως, πρέπει να αλλάξω μερικά πράγματα για να μην χάσω την ευκαιρία να πάω στο Λονδίνο. Είναι ο μεγάλος μου στόχος και αν μου έλεγαν έναν χρόνο πριν ότι θα ήμουν στο Νο6 της race, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος!”.

“Έχω πολλά να αποδείξω ως τότε. Αλλά το να προκριθώ στο Λονδίνο θα σημαίνει πάρα πολλά για μένα” προσθέτει ο πάντα φιλόδοξος και δεκτικός σε προκλήσεις Έλληνας τενίστας!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: Στόχος μου το Λονδίνο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα