Τσιτσιπάς: “Στόχος μου για το 2023, το Νο1 του κόσμου” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην Cosmote TV με αφορμή την επίσκεψή του σε γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών στο Σύνταγμα, σε μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα σεζόν, για την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερ, αλλά και για τον Νικ Κύργιο, ενώ έδωσε τις δικές του ευχές για το

νέο έτος. 

“Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή και ταυτοχρόνως θλιβερή, γιατί το τένις έχασε έναν θρύλο.”, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την απόσυρση του Φέντερερ. “Έκλαιγα για δύο συνεχόμενες μέρες, ακόμα και το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα, μου ήταν δύσκολο να διανοηθώ τι συνέβη.” 

Ο Φέντερερ για μένα σήμαινε τα πάντα. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω τένις και να ονειρεύομαι να κερδίζω το Wimbledon και φυσικά ένας απ’ τους λόγους που ξεκίνησα να παίζω με το ένα χέρι backhand. Δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια και μου πήρε λίγο χρόνο να το επεξεργαστώ, αλλά φυσικά ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που θα μου μείνει αξέχαστη για το υπόλοιπο της ζωής μου.”

Όσο για το στόχο του τη νέα σεζόν ήταν ξεκάθαρος: “Στόχος μου για το 2023 είναι το Νο1 του κόσμου. Ξεκάθαρα.Ευχή μου για το 2023 είναι να μην υπάρχουν πόλεμοι, να υπάρχει αγάπη ανάμεσα στον κόσμο και φυσικά υγεία σε όλο τον κόσμο, να μπορούν να είναι δίπλα στις οικογένειές τους και να κυνηγούν τα όνειρά τους κάθε μέρα.”

Δείτε τη συνέντευξη του Τσιτσιπά: 

The post Τσιτσιπάς: “Στόχος μου για το 2023, το Νο1 του κόσμου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα