Μπερετίνι: “Στόχος να επιστρέψω στο Top-10”

O Ματέο Μπερετίνι μίλησε για τη φετινή χρονιά η οποία σημαδεύτηκε από πολλούς τραυματισμούς, για την ατυχία με τον covid λίγο πριν ξεκινήσει το Wimbledon, αλλά και για τους στόχους του τη νέα χρονιά που δεν είναι άλλος από τον να επιστρέψει στο top-10 του κόσμου. 

“Πνευματικά δεν ήταν καθόλου εύκολη χρονιά.”, είπε ο Ιταλός. “Ήμουν στα καλύτερά μου στη Μελβούρνη, όμως τραυματίστηκα. Δεν αγωνίστηκα καθόλου στο χώμα, ενώ στο γρασίδι όπου

και πάλι είχα βρει ρυθμό, ήρθε ο covid.”

“Γενικά φέτος θέλω να είμαι πιο υγιής. Δεν ξέρω σε πόσα τουρνουά έπαιξα φέτος, αλλά σε όλα έπρεπε να κυνηγήσω τους βαθμούς που είχα χάσει λόγω της απουσίας μου. Όλο αυτό σου δημιουργεί κάποια πίεση.”

“Έτσι, φέτος θέλω να είμαι υγιής. Αυτό είναι ένας από τους στόχους μου προφανώς. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να επιστρέψω στο Top-10, απλά πρέπει να είμαι πιο συνεπής.”

Θυμίζουμε ότι ο Μπερετίνι αποκλείστηκε πρόωρα στο τουρνουά επίδειξης της περασμένης εβδομάδας στο Ριάντ, από τον Σταν Βαβρίνκα, ενώ το 2023 θα ξεκινήσει από το United Cup (29/12), όπου θα αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του.

The post Μπερετίνι: “Στόχος να επιστρέψω στο Top-10” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα