Mirror : «Αυτή είναι η πρόταση της Λίβερπουλ για τον Σεμέδο»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για την Λίβερπουλ και τον Ρούμπεν Σεμέδο, με την Mirror το απόγευμα της Κυριακής να γράφει ότι οι Reds ετοιμάζονται να προσφέρουν 11 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

Η αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την αγορά του Σεμέδο από τους Πειραιώτες και μάλιστα η «Mirror» επισημαίνει

ότι η Λίβερπουλ θα κάνει επίσημη πρόταση στους Ερυθρόλευκους, που θα αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι πρόθεση των Reds είναι να προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο στον διεθνή σέντερ μπακ.

Το δημοσίευμα της Mirror έρχεται λίγες ώρες μετά το αντίστοιχο ρεπορτάζ της Daily Star, η οποία ανέφερε ότι η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει έως και 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Το ποσό που γράφει η Mirror, ωστόσο, είναι αρκετά χαμηλότερο από το αντίστοιχο που ανέφερε η Daily Star. Πιο χαμηλό και από αυτό που φέρεται να είχε προσφέρει η Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό για την αγορά του υψηλόσωμου άσου. Ενα ποσό που δεν φαίνεται ικανό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στους Reds.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα