Μεντβέντεφ: ‘Έχω μεγάλο κίνητρο για τα επόμενα τουρνουά”

Με μόνο τρία τουρνουά να απομένουν για το 2020, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ φτάνει στη Βιέννη, με πολλές φιλοδοξίες και έχοντας μεγάλο κίνητρο για να ολοκληρώσει τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης έχει απογοητεύσει αρκετά στα τελευταία του παιχνίδια, έχοντας κερδίσει μόλις ένα στα τρία τουρνουά που έχει δώσει. Ο Μεντβέντεφ γνωρίζει ότι μπροστά του έχει μεγάλες ευκαιρίες, στις εναπομείναντες διοργανώσεις και έχοντας περιθώριο να κερδίσει πολλούς πόντους για να ανέβει ενδεχομένως στην παγκόσμια κατάταξη.

“Έχω μεγάλο κίνητρο.

Υπάρχουν μπροστά μου σημαντικά τουρνουά, όπως ATP 500, Μasters 1000, αλλά και οι τελικοί του Λονδίνου”, είπε ο Μεντβέντεφ. “Υπάρχουν μόνο καλά πράγματα μπροστά μου, για να έχω το μέγιστο κίνητρο, να προπονηθώ σκληρά και να αγωνιστώ καλά”.

Ο Μεντβέντεφ στο πρώτο γύρο του Erste Bank Open της Βιέννης, θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ και αν καταφέρει να τον κερδίσει στον 2ο γύρο θα συναντήσει (πιθανότατα) τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, που έχει ρεκόρ το 2020 στα Indoor τουρνουά, 14-5. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικό του μισό, βρίσκεται και ο Ντομινίκ Τιέμ, ο οποίος ενδεχομένως να είναι και ένας αντίπαλος του στα ημιτελικά.

“Το τουρνουά στη Βιέννη είναι πολύ δυνατό, μόνο αν κοιτάξεις τις θέσεις που βρίσκονται όσοι θα είναι εδώ. Οι πρώτοι γύροι είναι πάντα δυνατοί και βρίσκεσαι πάντα σε μεγάλη πρόκληση και εγρήγορση αν θες να πας μακριά στο τουρνουά. Αν φτάσω στα ημιτελικά θα είναι μεγάλη επιτυχία και καταφέρω φυσικά να συναντήσω τον Ντομινίκ θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κανείς” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους τελικούς του Λονδίνου για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έχοντας την ευκαιρία να παίξει στο πιο ιδιαίτερο indoor τουρνουά στο tour, δεν είναι μόνο ένα όνειρο, αλλά και μια ευκαιρία για να θέσει νέους στόχους. Μετά την όχι τόσο καλή περυσινή πορεία, ο Ρώσος τενίστας θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να τα πάει καλύτερα.

“Όταν προκρίνεσαι εκεί σημαίνει ήδη πάρα πολλά και ότι κατάφερες να διανύσεις μια εξαιρετική χρονιά, ιδιαίτερα αν το καταφέρνεις για πρώτη φορά. Όταν είσαι νέος μπορεί να το ονειρευτείς, όταν ξεκινάς να παίζεις σε Challengers, πιστεύεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να βρεθείς κάποια στιγμή στους τοπ-8 παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης. Όταν βρίσκεσαι στους τελικούς του Λονδίνου, είναι ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιείται. Ο επόμενος στόχος είναι να κερδίσω ένα παιχνίδι εκεί, η να κερδίσω ακόμη και το τουρνουά. Όλα τα κοιτάω βήμα-βήμα, μόνο που έχω καταφέρει να βρίσκομαι εκεί για δεύτερη συνεχή φορά, είναι ήδη σπουδαίο επίτευγμα” είπε ο Μεντβέντεφ.

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Μεντβέντεφ: ‘Έχω μεγάλο κίνητρο για τα επόμενα τουρνουά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα