Τσιτσιπάς και Αλιασίμ τα ισχυρά αουτσάιντερ – VIDEO

13:08 1/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Μεγάλο αφιέρωμα του ATPtour.com στα δύο σπουδαία ταλέντα του παγκοσμίου τένις

Σύμφωνα με το επίσημο site της διοργανώτριας αρχής του ανδρικού επαγγελματικού τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, είναι δύο τενίστες που μπορούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στο φετινό Wimbledon.

Μπορεί η παρουσία των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς να μην δίνει πολλά περιθώρια στους υπόλοιπους διεκδικητές, καθώς οι Big

Three μετρούν 14 τίτλους στις τελευταίες 16 διοργανώσεις του Wimbledon, ωστόσο τόσο ο Στέφανος όσο και ο Φίλιξ αναμένεται να εξαντλήσουν τα περιθώρια για κάτι πολύ δυνατό στο All England Club.

“Μπορεί να κάνει την καλύτερή του πορεία στο Wimbledon ο Έλληνας NextGen;” αναρωτιέται το ATPTour.com και συνεχίζει την αναφορά του στον Στέφανο Τσιτσιπά: “Ξεκίνησε τη σεζόν στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης και με τα φώτα πάνω του, μετά την κατάκτηση του NextGen ATP Finals στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Το 2019 δείχνει ακόμα πιο λαμπερό για τον Τσιτσιπά ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open και τον τελικό του Mutua Madrid Open ενώ κέρδισε τίτλους στη Μασσαλία και το Εστορίλ. Παρότι αποκλείστηκε στον 4ο γύρο του French Open, οδήγησε στα όρια τον φορμαρισμένο και πρώην πρωταθλητή της διοργάνωσης, Στάνισλας Βαβρίνκα.

“Ο Τσιτσιπάς ακόμα δεν έχει γευτεί την επιτυχία στο χορτάρι ως επαγγελματίας. Όμως, εκτός του ότι ήταν ημιφιναλίστ του Wimbledon στα junior και πρωταθλητής στα διπλά, το παιχνίδι του ταιριάζει στην επιφάνεια του χόρτου. Ο 20χρονος έχει το σερβίς και το επιθετικό παιχνίδι για να έχει τον έλεγχο στο ματς και δεν φοβάται ποτέ να επισκεφτεί το φιλέ”

Όσον αφορά τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, το ATPTour.com, αναφέρει: “Πριν από τη φετινή χρονιά, ο Οζέρ Αλιασίμ δεν είχε παίξει ποτέ σε επαγγελματικό τουρνουά στο γρασίδι. Όμως, τα αποτελέσματά του δεν το επιβεβαιώνουν αυτό. Ο Καναδός που ξεκίνησε τη σεζόν στο Νο152 της κατάταξης, βρίσκεται πλέον στο career high Νο21 και έχει τα όπλα για να κάνει πορεία στο Wimbledon.

“Αγωνίστηκε στον 3ο του τελικό στη σεζόν στο Mecedes Cup της Στουτγκάρδης και έφτασε στα ημιτελικά του Queen’s Championships. Είναι πιθανός αντίπαλος του Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο”

Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Αλιασίμ, θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους τη Δευτέρα στην πρεμιέρα του Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στο Court 2 (17:00GR) τον Τόμας Φαμπιάνο τον οποίον είχε κερδίσει στα τρία σετ πέρυσι στον 3ο γύρο του Championships ενώ ο 18χρονος Καναδός θα παίξει με τον συμπατριώτη του, Βάσεκ Πόσπισιλ (Court 12, 15:00GR) ο οποίος επιστρέφει μετά από τραυματισμό.

WIMBLEDON MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Τσιτσιπάς και Αλιασίμ τα ισχυρά αουτσάιντερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα