Survivor 1/7: Γλέντησε ο Ατακάν για τη Δαλάκα (pics+vids)

12:22 1/7/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor 1/7: Μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, που πήρε το μεγάλο έπαθλο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο ελληνικός τελικός,  πραγματοποιήθηκε σε θέατρο της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ) στην Τουρκία, όπου εκατοντάδες ήταν οι θεατές που έδωσαν το παρών.



Η Ελληνίδα παίκτρια, ωστόσο δε φαίνεται ότι έχει κερδίσει μόνο το παιχνίδι, αλλά και την… καρδιά ενός συμπαίκτη της.

Συγκεκριμένα εδώ και καιρό, πολλές

είναι οι φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Ατακάν, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίστηκε το αποτέλεσμα.

Η στήριξη του φαινόταν καθ’όλη τη διάρκεια του τελικού, αφού συνέχεια έκανε ποσταρίσματα στα social media του, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι για εκείνον είναι πρώτη και το αξίζει.

Survivor 1/7: Ο Τούρκος παίκτης, ήταν ο μοναδικός από τη γειτονική χώρα, που πανηγύρισε όταν ακούστηκε ότι αυτή είναι η νικήτρια, ενώ μάλιστα έτρεξε να την αγκαλιάσει.



Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί, που τα μάτια του κόσμου παρακολουθούσαν, αφού στο γλέντι που ακολούθησε μετά, το… ζευγάρακι έδειξε να έρχεται ακόμα πιο κοντά.

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στο Μπόντρουμ, για να γιορτάσουν το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης, ωστόσο οι δύο τους, έδειξαν ότι δεν τους νοιάζουν τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μπορούσαν να πάρουν ο ένας τα χέρια του από τον άλλον.

Σίγουρα μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο, που μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί μετά την έξοδο και των δύο από το Survivor και αν φυσικά θα διατηρηθεί αυτό το ειδώλιο που έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό.

View this post on Instagram

Η Κατερίνα Δαλάκα κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο του #Survivor2019 @skaitv.gr .. @katerina_dalaka #SkaitvGR #SurvivorGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Jul 1, 2019 at 1:59am PDT

View this post on Instagram

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια του #Survivor2019 .. #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Jun 30, 2019 at 4:04pm PDT

The post Survivor 1/7: Γλέντησε ο Ατακάν για τη Δαλάκα (pics+vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα