Η Σερίνα είναι εδώ: “Δεν έχω ξεχάσει το τένις”

Η Σερίνα Γουίλιαμς πάει στο φετινό Wimbledon δίχως την παραμικρή αγωνιστική προετοιμασία, ωστόσο, προειδοποιεί πως δεν έχει ξεχάσει να παίζει τένις!

Είναι η κάτοχος έξι τίτλων στο All England Club.

Μπορεί να έχει μείνει μακριά από τίτλους Slam από το Αυστραλιανό Όπεν του 2017 και μετά, ωστόσο, η Σερίνα Γουίλιαμς έχει παίξει σε

δύο τελικούς Major έκτοτε και φυσικά δεν έχει ξεχάσει να παίζει τένις!

Αυτό επισήμανε στη συνέντευξη τύπου της λίγο πριν την έναρξη του φετινού Wimbledon και ας μην αγωνίστηκε στο γρασίδι πριν από το Λονδίνο.

“Ξεκίνησα την προετοιμασία μου περίπου δέκα μέρες πριν. Για μένα, το πρώτο στοίχημα ήταν πώς θα αντεπεξέλθει το σώμα μου και όλα είναι μια χαρά. Επίσης, το σώμα μου “μαθαίνει” εύκολα την κίνηση στο γρασίδι και υπάρχει συνεχής βελτίωση. Δεν είναι η τέλεια προετοιμασία αλλά είμαι ικανοποιημένη”.

“Μην ανησυχείτε, δεν έχω ξεχάσει να παίζω τένις και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εδώ!”.

Της ζητήθηκε να σχολιάσει το περίφημο περιστατικό με την αποχώρηση του Τιμ από τη συνέντευξη τύπου στο Ρολάν Γκαρός ώστε να μιλήσει η Σερίνα.

“Και πάλι υπήρχε πλήρης διαστρέβλωση του τι έγινε από τα social media. Εγώ μίλησα στους υπευθύνους και τους είπα να μην το κάνουν γιατί είναι απίστευτα αγενές. Υπερασπίστηκα τον Τιμ, αυτή είναι η αλήθεια και του μίλησα για αυτό. Αλλά και πάλι έγινα η “κακή” της υπόθεσης την επόμενη μέρα”.

Μίλησε και για το τεράστιο ταλέντο του Αμερικανικού τένις, Κόκο Γκοφ, την 15χρονη τενίστρια που παίζει κόντρα στην 39χρονη Βίνους στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

“Για να πω την αλήθεια, μου θυμίζει τη Βίνους! Και αυτή ξεκίνησε τόσο καλά από τόσο νωρίς. Η Γκοφ είναι ένα εξαιρετικό και πολύ ταλαντούχο κορίτσι! Θα είναι ένα συναρπαστικό ματς και για τις δύο!”

Κώστας Αϊτάκης

The post Η Σερίνα είναι εδώ: “Δεν έχω ξεχάσει το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα