Τσιτσιπάς: “Ήταν μια τρελή μάχη, κρατάω τα θετικά”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε δύο πόντους μακριά από τον αποκλεισμό στην πρεμιέρα του (στο μονό) στο Indian Wells απέναντι στον Τζακ Σοκ, ωστόσο ο Νο5 του κόσμου, ο οποίος πριν από το tie-break του 3ου set έφτασε σε τριπλό match-point, κατάφερε να “επιβιώσει” και να πάρει την 15η νίκη του τη φετινή σεζόν. 

Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε η αναμέτρηση τονίζοντας ότι μπόρεσε να παίξει επιθετικό τένις, αλλά παράλληλα να παραμείνει ψύχραιμος τις κρίσιμες

στιγμές. 

“Ήταν μια τρελή μάχη και οι δύο τα δώσαμε όλα στο court”, είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Τσιτσιπάς. “Ο Τζακ (σ.σ. Σοκ) σε ορισμένα σημεία έπαιξε εκπληκτικό τένις, αλλά στο τέλος κατάφερα να βγάλω το καλύτερο παιχνίδι μου.”

“Έδειξα ότι μπορώ να παίξω επιθετικά, αλλά και να παραμείνω ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία. Είχε εξαιρετικό forehand, αλλά με υπομονή πήρα αυτό που ήθελα. Το τέλος του αγώνα ήταν δύσκολο, αλλά το ότι κέρδισα είναι πολύ σημαντικό.”

“Κάθε αρχή είναι δύσκολη, ωστόσο ο στόχος μου είναι να κρατήσω τα θετικά στοιχεία από αυτή την αναμέτρηση.”

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά στη φάση των “32” θα είναι ο επίσης Αμερικανός Τζένσον Μπρούκσμπι, ο οποίος παραχώρησε μόλις 3 games στον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ στο επιβλητικό 6-0, 6-3. 

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Τσιτσιπάς: “Ήταν μια τρελή μάχη, κρατάω τα θετικά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Ήταν,tsitsipas, “itan