Κύργιος ο Αργεντινοφάγος (vid)

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει την παρουσία του στο Indian Wells ο Νικ Κύργιος.

Μετά την γρήγορη νίκη επί του Σεμπάστιαν Μπαέζ στον 1ο γύρο, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση και τον Φεντερίκο Ντελμπόνις, σφραγίζοντας το σπουδαίο ραντεβού με τον 8-Κάσπερ Ρουντ στον 3ο γύρο.

Ο 26χρονος που έχει κατρακυλήσει στο Νο126 του κόσμου και αγωνίζεται με wild card στο Καλιφορνέζικο Masters, χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 6-2, 6-2 επί του αριστερόχειρα Αργεντίνου, έχοντας ξοδέψει

75 λεπτά στον 1ο γύρο όπου είχε απολέσει και πάλι 4 games απέναντι στον Μπαέζ.

Just on another level this week @NickKyrgios storms past Delbonis 6-2 6-2 to set up a R3 encounter with Casper Ruud!#IndianWells pic.twitter.com/zj6ZMOoI2n

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2022

Stadium 2 for the 3rd night in a row…

@NickKyrgios #IndianWells pic.twitter.com/AdOwI5zROM

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2022

Ο Κάσπερ Ρουντ από την πλευρά του, κέρδισε 7-6(5), 6-2 τον Κριστόφ Έουμπανκς και θα αναμετρηθεί με τον Νικ Κύργιο ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του Australian Open, στο πλευρό του Θανάση Κοκκινάκη.

Στο μεταξύ, ο υπερασπιστής του τίτλου στο Indian Wells, Κάμερον Νόρι, επικράτησε 6-3, 6-3 του Πέδρο Μαρτίνεζ και θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, μετά την πρόκριση άνευ αγώνα του Γεωργιανού λόγω της απόσυρσης του Φάμπιο Φονίνι (αδιαθεσία).

Ο Γκάελ Μονφίς έκλεισε το ενδιαφέρον ραντεβού με το νέο Νο1 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του Φίλιπ Κραϊνοβιτς. Ο Γάλλος έχασε μόλις 3 πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς στο ματς.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Κύργιος ο Αργεντινοφάγος (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα