Ολυμπιακός: Το τέλειο τρικ ήθελε και συνέχεια

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 απ’ την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και πλέον πρέπει ν’ ανατρέψει ένα σκορ που πριν από λίγους μήνες θα ήταν ιδανικό για πρόκριση στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπήκε προβλέψιμα στο ματς, αλλά με ένα τρικ που έκανε ταχύτερο και πιο επικίνδυνο τον Ολυμπιακό. Η ταυτόχρονη παρουσία στην ενδεκάδα παικτών όπως ο Λαλά, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Αγκιμπού, ο Ονιεκούρου και ο Μασούρας,

αλλά και η παρουσία τριών στόπερ, θεωρητικά πρόσφερε στον Ολυμπιακό ταχύτητα, αλλά αυξημένη ανασταλτική ικανότητα.

Η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες έδωσαν την εντύπωση μιας πολύ επικίνδυνης ομάδας στις αντεπιθέσεις, βρίσκοντας δίκτυα με την γκολάρα του Σοάρες. Ήταν μόλις το 16ο λεπτό και το ματς προφανώς δεν τελείωσε εκεί. Οι Πειραιώτες δέχτηκαν μεγάλη πίεση, απέτυχαν να κρατήσουν την μπάλα, πήραν λάθος αποφάσεις στις επιθετικές μεταβάσεις και άφησαν την μπάλα να κυκλοφορεί αβίαστα στην περιοχή από αέρους και εδάφους.

Το τρικ του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εξαιρετικό και συνοδεύτηκε απ’ το γκολ του Τικίνιο. Η γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού στη συνέχεια δίνει το προβάδισμα στην Αταλάντα και για τη ρεβάνς, καθώς οι Ιταλοί φάνηκαν πιο πλήρεις σε περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού. Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να χτυπήσει την πρόκριση, θα πρέπει να στηριχθεί σε… πιθανή αφέλεια των Ιταλών, αλλά και σε δική του υπέρβαση, καθώς ήταν ξεκάθαρα πίσω σε φυσική κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τις μονάδες του ρόστερ, το χθεσινό ήταν το πιο “Ονιεκούρου” ματς της σεζόν, ωστόσο ο Νιγηριανός δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του. Ο Τικίνιο έβαλε γκολάρα, αλλά ο καλός Ελ Αραμπί προσφέρει περισσότερα στην ομάδα. Επηρεσμένος φαίνεται ο Αγκιμπού, καλός ο Λαλά μπροστά και ο Ρέαμπτσιουκ πίσω. Κολώνα ο Εμβιλά και ο Βατσλίκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα