Τσιτσιπάς: “Ετοιμάζω πρότζεκτ για τους τζούνιορ Έλληνες παίκτες”

09:40 3/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Λίγες περισσότερες πληροφορίες για το μεγαλόπνοο σχέδιο που έχει στο μυαλό του και το οποίο είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια του Australian Open, έδωσε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη Μελβούρνη, ο Τσιτσιπάς είχε απευθύνει κάλεσμα και στη Μαρία Σάκκαρη η οποία συμφώνησε ότι κάτι πρέπει να γίνει καθώς η ΕΦΟΑ δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην ρεπόρτερ

του OPEN, Έλβη Μιχαηλίδου και αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να βοηθήσει τους νεαρούς Έλληνες τενίστες που έχουν στόχο το επαγγελματικό τένις.

“Υπάρχει κάτι το οποίο έχω στο νου μου και προετοιμάζω τους τελευταίους μήνες. Η αναβάθμιση αυτή έχει να κάνει με τους τζούνιορ παίκτες στη χώρα μας, με παιδιά που προσπαθούν σε επαγγελματικό επίπεδο και θέλουν να ανέβουν ψηλά στη βαθμολογία. Οπότε κι εγώ με το δικό μου τρόπο θέλω να τους υποστηρίξω και να τους δώσω βοήθεια ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος από το κλειστό των Άνω Λιοσίων όπου το Σάββατο ξεκινάει το Davis Cup tie μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας για τα πλέι-οφ του World Group I.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς του Σαββάτου (16:00GR) με αντίπαλο τον πρώην No56 και νυν Νο283 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάριους Κόπιλ.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε και για την αγάπη του κόσμου κάθε φορά που έρχεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα και κάλεσε τους Έλληνες φιλάθλους να έρθουν στο κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια για να στηρίξουν την Εθνική Ελλάδας.

“Μου φέρνει μεγάλη χαρά η ενασχόληση των Ελλήνων με το τένις. Το έχω κάνει με τον κόπο και τον ιδρώτα μου. Έχω περάσει πάρα πολλά ώστε να γίνει αυτό η νέα πραγματικότητα του αθλητισμού στη χώρα μας.

“Εύχομαι όλοι να έρθετε και να μας υποστηρίξετε. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου στέλνετε”.

The post Τσιτσιπάς: “Ετοιμάζω πρότζεκτ για τους τζούνιορ Έλληνες παίκτες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα