Τσιτσιπάς: “Είμαι ΑΕΚ από 6 ετών και είμαι περήφανος για την ομάδα μου” (vid)

20:05 2/2/2024 - Πηγή: Tennis24

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ για τη μεγάλη αγάπη που έχει για την “Ένωση”, αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία υπήρχε η σκέψη να ακολουθήσει το μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδιά του όταν αποσυρθεί από το τένις. 

“Η δική μου ιστορία ξεκινάει από τον πατέρα μου, που ήταν φανατικός Αεκτζής και μου πέρασε αυτό το “κόλλημα” από μικρή ηλικία. Νομίζω ότι όταν ήμουν 6 ετών είδαν τον πρώτο μου αγώνα στην τηλεόραση και από τότε δηλώνω ότι είμαι Αεκτζής κάτι το οποίο υπερηφανεύομαι και νιώθω μεγάλη

αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα. Είναι μέρος της ταυτότητάς μου και νιώθω ότι δεν εκπροσωπώ μόνο του Έλληνες και την Ελλάδα, αλλά κι ένα μικρό μέρος αυτής της ομάδας, έστω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο τένις όμως το νιώθω βαθιά μέσα μου.”

“Εύχομαι να περάσω εδώ λίγο παραπάνω χρόνο γιατί δεν είχα την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια να βρεθώ στην Ελλάδα για πολύ καιρό, συνήθως έχει να κάνει με τενιστικές υποχρεώσεις, οπότε εύχομαι τους επόμενους μήνες να περάσω περισσότερο χρόνο και φυσικά θα έρθω με μεγάλη χαρά να υποστηρίξω την ομάδα στο μπάσκετ το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου αθλήματα, ένα από τα αθλήματα με το οποίο μεγάλωσα και ήμουν παθιασμένος, εκτός του τένις, πάντα έπαιζα μπάσκετ μαζί με τον αδερφό μου, έπιανα την μπάλα και έπαιζα με τις ώρες τα Σαββατοκύριακα.”

“Ήμουν σχετικά ψηλός από μικρή ηλικία οπότε πάντα είχα μια αγάπη για το μπάσκετ, δεν γράφτηκα ποτέ σε κάποια ομάδα για να το πάρω λίγο πιο σοβαρά ή να δω αν έχω πραγματικά κάποιο ταλέντο σε αυτό το άθλημα, το τένις θα έλεγα πήρε μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου και αφοσίωσής μου. Βαθιά μέσα μου πάντα πίστευα ότι θα ήθελα να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία να δοκιμάσω έστω το μπάσκετ σε πιο υψηλά επίπεδα. Πλέιμεϊκερ ήταν πάντα η αγαπημένη μου θέση. 

“Για προπονητής στο μπάσκετ δεν νομίζω, πιο πολύ στο τένις. Να βρεθώ στον πάγκο σαν προπονητής κυρίως για την Εθνική μας ομάδα για τη οποία έχω μεγάλη αγάπη και με γεμίζει με έναν διαφορετικό τρόπο. Το γήπεδο (Άνω Λιοσίων) είναι πολύ ωραίο, οι συνθήκες τένις επίσης, ταιριάζει τέλεια. Έχω βρεθεί σε πάρα πολλές διαφορετικές αρένες σε όλο τον κόσμο κι αυτή αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου γιατί το κοινό είναι πολύ κοντά στο γήπεδο. Εύχομαι να δημιουργήσω μερικές ωραίες θετικές παρουσίες αυτές τις 2 ημέρες με την Εθνική ομάδα.”

The post Τσιτσιπάς: “Είμαι ΑΕΚ από 6 ετών και είμαι περήφανος για την ομάδα μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα