Ρόντρικ: “Όσοι κράζουν τον Μεντβέντεφ είναι ηλίθιοι” (video)

12:13 2/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Άντι Ρόντικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και παράλληλα επιτέθηκε σε όσους του άσκησαν κριτική μετά την ήττα του στον τελικό του Australian Open από τον Γιάνικ Σίνερ. 

Ο Ρώσος κυνηγούσε τον πρώτο του τίτλο στη Μελβούρνη μετά από δύο χαμένους τελικούς, με τον 27χρονο μάλιστα να έχει φτάσει μια ανάσα ή καλύτερα ένα set μακριά καθώς προηγήθηκε με 2-0 set. Ωστόσο,

ο Γιάνικ Σίνερ κατάφερε να επιστρέψει κάνοντας την ανατροπή και κατακτώντας τον τίτλο, με τον ίδιο τρόπο που το είχε κάνει και ο Ράφα Ναδάλ το 2022 και πάλι κόντρα στον Μεντβέντεφ.

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast “Served With Andy Roddick” ο Αμερικανός και ο δημοσιογράφος Τζον Βέρταϊμ εκαναν τη δική τους ανάλυση για τον τελικό της περασμένης Κυριακής στο Melbourne Park. 

Ο Ρόντικ υποστήριξε ότι οποιαδήποτε κριτική εις βάρος του Μεντβέντεφ στον τελικό ήταν “σκουπίδια”, τονίζοντας ότι ο Ρώσος είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες επαινώντας τον Νο3 του κόσμου όχι μόνο για την πορεία του στη Μελβούρνη, αλλά και γενικά στην καριέρα του.

“Ξέρω ότι πανηγυρίζουμε μόνο για τον νικητή και ο κόσμος θα κρίνει αυστηρά τον Μεντβέντεφ που βρέθηκε με 2-0 μπροστά, αλλά έχασε τον τίτλο. Αυτή η σκέψη είναι πραγματικά για τα σκουπίδια γιατί απλά δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την πορεία που έκανε σε όλο το τουρνουά. Είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες όλων των εποχών.”, είπε ο πρώην Νο1 του κόσμου. 

Ο Ρόντικ υποστήριξε ότι ο Μεντβέντεφ είναι καλύτερος παίκτης από τον ίδιο όταν αγωνιζόταν στο Tour, αναφέροντας την εκτενή λίστα με τα επιτεύγματα του Νο3 του κόσμου, ενώ χαρακτήρισε “ηλίθιους” όσους λένε ότι ο Ρώσος είναι “One Slam Wonder”.

“Παρεμπιπτόντως κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε έναν τελικό Grand Slam (US Open) και έχει βρεθεί σε πολλούς τελικούς Grand Slam. Ειναι ένας εξαιρετικός παίκτης και γίνεται όλο και καλύτερος και όποιοι τον αποκαλούν “One Slam Wonder” ειναι ηλίθιοι και δεν ξερουν για τι πραγμα μιλάνε.”, κατέληξε ο Αμερικανός.

The post Ρόντρικ: “Όσοι κράζουν τον Μεντβέντεφ είναι ηλίθιοι” (video) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα